Politie Zeeland


Z-8970-2004 Onder invloed

Vannacht meldde omstreeks 04.06 uur een getuige dat er een vrouw mogelijk onwel was geworden in haar auto.
Toen agenten een kijkje gingen nemen op de Binnenvaartweg in Terneuzen troffen zij een 27-jarige vrouw in haar auto aan die veel te diep in het glaasje had gekeken. Uit een blaastest bleek namelijk dat zij bijna 6 oe keer teveel had gedronken als is toegestaan. Zij verklaarde dat zij in haar auto naar huis wilde rijden en ter hoogte van de sluizen de weg niet meer wist. De vrouw moest meteen haar rijbewijs inleveren en kreeg een dagvaarding mee.


W-8971-2004 diefstal bromfietskappen

In Vlissingen, op de Schuitvaartgracht, zijn vannacht tussen 01.00 en 09.00 uur kappen van een bromfiets weggenomen.

O-8972-2004 Bedrijfsinbraak Goes
In een bedrijf in de Zuidvlietstraat in Goes is afgelopen nacht ingebroken.
De inbraak werd vanmorgen omstreeks 08.57 uur ontdekt. De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door de toegang te forceren. Er werden dverse ruimtes doorzocht en uit het bedrijf is een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen evenals computerapparatuur.


Z-8973-2004 Verkeersongeval Terneuzen

Een 49-jarige Belg reed vanmiddag rond 12.55 uur over de Westkade in Terneuzen toen hij op het talud terechtkwam door onbekende oorzaak.
Hij raakte een verkeersbord dat langs de weg stond. De auto beschadigde aan de bumper en het verkeersbord werd totaal vernield.


Z-8974-2004 Verkeerscontrole Terneuzen


Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen heeft de politie vanmorgen een controle uitgeoefend. (Tijden niet bekend)


Er werden tien bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en een voor iemand die het inhaalverbod negeerde.