2e persbericht van zaterdag 11 september

Eindhoven 11-09-2004 - Berichten ui de regio

Helmond: Man verzet zich tegen politie

Zaterdag om 0.30 uur is in de Jacob Catslaan een 25-jarige Helmonder aangehouden. De man had op straat ruzie met zijn vriendin. Dat liep zodanig uit de hand dat de politie werd gewaarschuwd. De man keerde zich tegen de agenten. Hij werd aangehouden maar verzette zich hevig. Hij werd overmeesterd en op het politiebureau ingesloten. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Helmond: Dieven slaan tweemaal toe

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben inbrekers toegeslagen in een woning aan de Nachtegaallaan in Helmond. Nadat de achterdeur geopend werd namen ze uit de woning een fototoestel geld en sleutels van de zaak van de eigenaar mee. Ook de winkel van de bewoners, aan het Nieuwveld, bleek bezocht te zijn door de daders. Daar namen ze wisselgeld mee.

Helmond: Speelautomaten opengebroken

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een sportkantine aan De Braak. De daders verwijderden glaslatten en een ruit van de voordeur. Binnen werden twee speelautomaten opengebroken.

Helmond: Inbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een woning aan het Sallandhof. De schuifpui achter de woning werd geforceerd. De daders hebben onder meer een videorecorder, een spelcomputer, een laptop en geld gestolen

Helmond: Dronken automobilist levert rijbewijs in

Zaterdag rond 3.00 uur is in de Dorpsstraat een 26-jarige man uit Nuenen aangehouden. De man reed met zijn auto over een fietspad. De bestuurder was dronken. Na een alcoholtest blies de Nuenenaar 1,5 promille. Zijn rijbewijs werd ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: TFT-monitor gestolen

Zaterdagmorgen rond 5.30 uur is ingebroken bij een kantoor aan de Heuvel. De dader vernielde een ruit en nam een TFT-monitor mee.

Liessel: Dronken automobilist botst tegen lantaarnpaal

Zaterdag rond 1.30 uur is een 24-jarige man uit Helenaveen met zijn auto op de Loon tegen een lantaarnpaal gebotst. De auto belandde daarna in en sloot. De bestuurder had gedronken. Een alcoholtest gaf een promillage van 1,4. Het rijbewijs van de man is door de politie ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bergeijk: Auto weg na inbraak

Vrijdagnacht is ingebroken in een woning aan het Hof in Bergeijk. De inbrekers wisten via een raam van de garage binnen te komen. Ze vonden de sleutels van een buiten geparkeerde Renault Safrane met het kenteken NT-LS-06. De auto werd gestolen. De inbrekers maakten bovendien een fiets en een laptop buit.