Socialistische Partij

Programma SP-Skateloop zaterdag 11 september

Parcours

Parcours SP-Skateloop 2004 De route voert over verharde weg door alle Osse kernen. Lengte: 21,1 kilometer. De kilometerpunten zijn aangegeven. Het parcours is bijna overal vrij van verkeer. Politie en motoren van de Torenrijders begeleiden de deelnemers.

Categorieën

Voor lopers zijn er prijzen in de volgende categorieën: Heren

Heren veteranen-1 40 tm 49 jaar

Heren veteranen-2 50 tm 59 jaar

Heren veteranen-3 60 jaar en ouder
Dames

Dames veteranen 35 jaar en ouder
De prijsuitreiking vindt plaats direct na afloop om ca. 18.30 uur.

Verzorging

Op 5 punten in het parcours is verzorging aanwezig. Bij start en finish is een EHBO-post.

Kleedgelegenheid

In De Groene Engel bij start en finish. Tassen kunt u in bewaring geven.

Aansprakelijkheid

Alle deelnemers doen mee op eigen risico.

Skaters en Skeelers

Skaters en skeelers starten 2 minuten voor de lopers. Pols- en kniebeschermers zijn verplicht, een helm is aan te raden. Het is een prestatietocht en de deelnemers krijgen een stempelkaart die in alle Osse kernen afgestempeld moet worden. Een volle kaart geeft recht op een herinnering, een finishfoto en een uitslagenlijst.

Pelotontocht (45 km)

Dit jaar is er opnieuw een officiële pelotontocht voor de geoefende skaters en skeelers die ook de voormalige gemeente Ravenstein zal aandoen. De lengte is 45 km en de snelheid waarmee gereden gaat worden is 22 km per uur. De tocht staat onder auspiciën van de Nederlandse Skate Bond. Een helm is verplicht en in de tocht is een bezemwagen met EHBO aanwezig. De start is net voor de start van de halve marathon.

Herinnering-Finishfoto-uitslag

Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering en een gratis finishfoto met daarop de tijd. De fotos zijn een uur na binnenkomst al beschikbaar. Tevens ontvangt iedereen een uitslagenlijst.

Start/Finish

Start en finish liggen voor De Groene Engel aan de Kruisstraat in het centrum van Oss, op 10 min. lopen van het NS station. Parkeergelegenheid is aanwezig.

Inschrijven

Vanaf 14.30 uur bij start en finish. Er is geen voorinschrijving. De kosten zijn e 5, per persoon. Jeugd t/m 16 jaar betaalt e 2,50. (Incl. finishfoto en herinnering)

Limiet

De tijdslimiet is 2,15 uur. Deelnemers die onderweg de limiet dreigen te overschrijden kunnen in de bezemwagen plaatsnemen of doorgaan op eigen risico. De wegafzettingen worden na de bezemwagen opgeheven.

Jury en tijdwaarneming

AV-Oss78.

Organisatie-Informatie

Comité SP-Skateloop
T (0412) 648 511
E skateloop@sp.nl
I www.skateloop.nl
Het comité bestaat uit mensen van AV-Oss78, de 10 van Berghem, de Vunderkeloop, de Keienloop en de Socialistische Partij.