BMG NEDERLAND

Debuutsingle Maud één week alleen via Etos te koop

Unieke samenwerking Etos en Maud

Beverwijk, 7 september 2004
Health & Beautyketen Etos en Idols-finaliste Maud zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Van september tot en met eind van dit jaar gaan verschillende leuke Etos-acties van start, die stuk voor stuk betrekking hebben op Maud, haar muziek en haar optredens. De eerste unieke actie start op zaterdag 11 september aanstaande. Dan lanceert Maud haar eerste single, Zoals je naar me kijkt. Deze single zal in die week alléén en exclusief via Etos verkrijgbaar zijn. Bij een besteding van 5,00 euro bij een Etos winkel ontvangt de klant het singlehoesje gratis en vrijblijvend. Met dit felbegeerde hoesje krijgt de klant vervolgens de cd-single voor de helft van de prijs bij Free Record Shop. Ter promotie hiervan vindt op 11 september een signeersessie plaats door Maud bij de het St. Jorisplein in Amersfoort tegenover de Etos-winkel.

De exclusieve Maud & Etos cd-actie duurt één week. De klant krijgt 2,50 euro korting op de normale singleprijs van 4,99 euro. Na deze actie is Maud s single, tevens de soundtrack van de film Floris, verkrijgbaar voor de normale prijs bij alle reguliere verkooppunten. Etos verwacht dat de nieuwe samenwerking met Maud vooral veel jongeren zal aanspreken. Zij grijpen immers iedere kans om zoveel mogelijk van hun idool te zien en te horen. Voor Maud is de samenwerking met Etos een uitgelezen kans om zichzelf en haar muziek op een additionele manier onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Meer acties volgen
Etos biedt Maud, met een landelijk netwerk van zo n 430 winkels en eigen communicatiemiddelen, een goed podium om zichzelf en haar muziek op een opvallende wijze onder de aandacht te brengen. Wat de inhoud van de overige acties is, blijft nog een verrassing, vertelt Caroline Mouwens, Commercieel Directeur van Etos.

Perfect match
Etos en Maud passen perfect bij elkaar. Net als de Etos-vrouw staat Maud volop in het leven. Ze is energiek, onafhankelijk en young at heart. Bovendien staat ze open voor nieuwe trends, wat tijdens de Idols-optredens al naar voren kwam in haar visagie, kleding en uiteenlopende kapsels. Daarnaast is ze zelf een enthousiaste en trouwe klant die regelmatig in de Etos-winkel te vinden is. Maud: Ik gebruik zelf regelmatig producten van Etos, vooral de cosmeticaproducten. Ik vind het dan ook bijzonder leuk dat Etos mij heeft gekozen om haar aankomende actieperiode extra kracht bij te zetten.

Maud signeert in Amersfoort
Op zaterdag 11 september van 13 tot 15 uur signeert Maud voor alle fans haar nieuwste cd-single. Deze signeersessie vindt plaats op het Sint Jorisplein in het hartje van Amersfoort, tegenover de Etos-winkel.


- EINDE PERSBERICHT -
Noot aan de redactie (