NATIONALE GROTE CLUBACTIE
http://www.groteclubactie.nl

Grote Clubactie van start

Spectaculaire start Nationale Grote Clubactie 2004 Barbara Barend van Tros Z@ppSport landt met parachute in Abe Lenstra Stadion.

De Nationale Grote Clubactie gaat van start! Aanstaande zaterdag 11 september gaan er massaal een 390.000 lotenverkopers op pad voor hun vereniging met intekenlijsten. Hierop wordt ingetekend voor de bekende Grote Clubactieloten. Loten die voor 2,50 euro worden verkocht en waarvan 80%, 2 euro, direct naar de vereniging gaat. Het allereerste lot zal die dag in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen op spectaculaire wijze worden aangeboden aan Foppe de Haan, Bondscoach van Jong Oranje en adviseur van sc Heerenveen.

Op de middenstip
Voorafgaand aan de wedstrijd Heerenveen - De Graafschap, zal onder toezicht van 17.000 supporters presentatrice Barbara Barend van Tros Z@ppSport letterlijk uit de lucht komen vallen. Als het weer meezit zal zij samen met haar mede springers op de middenstip van het Abe Lenstra Stadion landen waarna ze het eerste Lot 2004 namens de Grote Clubactie zal overhandigen aan Foppe de Haan. De Grote Clubactie heeft hem gevraagd dit in ontvangst te nemen vanwege zijn nieuwe functie als Bondscoach van Jong Oranje. Foppe de Haan draagt de Grote Clubactie al jaren een warm hart toe. Om te laten zien dat iedereen aan de Grote Clubactie kan meedoen zijn er 10 kinderen uitgenodigd van verschillende verenigingen. Zij verschijnen in club- of verenigingstenue en zullen Barbara assisteren bij het het overhandigen van eerste lot aan de Foppe de Haan. Tevens zal die dag de eerste uitzending van Z@ppSport weer van start gaan.

Ieder jaar een nieuw record
Jaarlijks worden er zo'n 3,5 miljoen loten verkocht door grote aantallen jonge lotenverkopers. In 2003 betekende dit een netto winst van 7 miljoen euro voor deelnemende clubs in Nederland, een fantastische prestatie die deze kinderen leveren. Al meer dan 30 jaar organiseert de Grote Clubactie een loterij voor het Nederlandse verenigingsleven en nog ieder jaar worden records verbroken. Daarom doen we graag iets extra's voor deze kinderen en worden ze beloond met o.a. sportclinics in hun favoriete sport en andere leuke activiteiten. Ook het programma Z@ppSport zal de Grote Clubactie op bijzondere wijze ondersteunen.
'De speciale kinder website, www.kidzonely.nl, was nauwelijks 2 uur live of hij werd al bezocht door duizenden lotenverkopertjes', aldus een enthousiaste Silvia van de Heuvel, hoofd communicatie van de Grote Clubactie.

Meer informatie
Voor meer informatie en beschikbaar fotomateriaal kunt u bellen met De Grote Clubactie, afdeling communicatie: 013- 455 28 25

10 sep 04 17:50