Gemeente Voorschoten

Persberichten - Muziekfeest voor verstandelijk gehandicapten in Voorschoten
Uitgebracht op: dinsdag 31 augustus 2004

Tijdens het Weekend van Voorschoten wordt een muziekfeest georganiseerd, speciaal voor verstandelijk gehandicapten uit Voorschoten en omgeving. Zondagmiddag 12 september is iedereen van 15.00 uur tot 17.00 uur welkom in het Bondsgebouw aan de Leidseweg 100, naast de Laurentiuskerk.

Op het programma staat onder andere een optreden van de zang- en muziekgroep van "de Sleutels" en van drumfanfare Jong Laurentius. Een professionele echte DJ draait vrolijke muziek waarop gedanst kan worden. Feestgangers mogen verkleed komen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

De organisatie van het feest is in handen van het Platform Gehandicapten Voorschoten (PGV), de Unie Voor Vrijwilligers (UVV) afdeling Voorschoten en vele vrijwilligers. Er is gelukkig een aantal Voorschotense ondernemers dat het feest sponsort.

Vorig jaar is dit feest voor de eerste maal georganiseerd ter gelegenheid van het Europees jaar van mensen met een handicap. Het feest was toen met ca. 75 bezoekers zon groot succes dat de organisatie is gevraagd het dit jaar weer te organiseren.


- einde bericht -