Ingezonden persbericht

Innerlijke rust, wie vindt dat nog in deze hectische tijd

HOEVELAKEN, 20040912 -- INNERLIJKE RUST: Steeds meer mensen zijn op zoek naar innerlijke rust. Het vinden daarvan is in deze hectische tijd echter niet zo gemakkelijk. De dagelijkse verplichtingen (werk, gezin, studie, sociale contacten, werkzaamheden in en rond het huis) vergen vaak zoveel tijd, dat er nauwelijks nog tijd is om tot rust te komen. Vroeg of laat kom je jezelf dan tegen en krijg je lichamelijke klachten of problemen.


ACTIVITEITEN: Innerlijke-rust.nl is gespecialiseerd in individuele, management en reïntegratie coaching. Maar ook workshops & cursussen worden door Innerlijke-rust.nl georganiseerd. Begeleiding waarbij het vinden van innerlijke rust centraal staat.

VOOR WIE?:Innerlijke-rust.nl begeleidt volwassenen, jong volwassenen en kinderen. Zowel particulieren als mensen uit het bedrijfsleven zijn van harte welkom.
De coaching is voor iedereen die persoonlijk wil groeien en verlost wil zijn van oude (gedachten)patronen.
Lichamelijke klachten, verslavingsproblemen, werkgerelateerde problemen (burn-out e.d.), relatieproblemen, angsten en fobieën, etc.

In een één op één sessie wordt naar aanleiding van het intakegesprek een plan van aanpak opgesteld om in een kort tijdsbestek het uiteindelijke doel te bereiken. De unieke manier van werken van Innerlijke-rust.nl geeft heel snel effect en blijvend resultaat.

INFORMATIE: Innerlijke-rust.nl is gelegen in het midden van het land, (Hoevelaken, bij Amersfoort) waardoor voor iedereen makkelijk bereikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 033 2535182 of 06 13 18 34 77 of de website bezoeken: www.innerlijke-rust.nl




Ingezonden persbericht