Ingezonden persbericht

Delftse student schrijft boek: 'De geboorte v/e onderneming'

DELFT, 20040912 -- De Delftse student Sjoerd van der Kooij (22) is erin geslaagd een eigen boek op de markt te brengen. Het boek is getiteld 'De geboorte van een onderneming' en is een handboek voor beginnende ondernemers, ook wel starters genaamd.


Starter ben je vanaf het moment dat de plannen opkomen tot de eerste vijf jaren na de start. In deze periode wordt veel van de ondernemer gevraagd. In die cruciale fase is het handig een hulpmiddel als een startersboek achter de hand te hebben. Het boek van Van der Kooij vertelt in heldere, pakkende en wervende teksten waar een starter zoal mee te maken krijgt en hoe eventuele valkuilen vakkundig kunnen worden omzeild.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer namen kiezen, samenwerken, reclame en acquisitie, personeel, huisvesting, subsidies, belastingzaken en marktonderzoek. Het boek is te bestellen via de website www.handboekondernemen.nl en kost euro 11,95 (incl. verzendkosten).

Van der Kooij, die in Rotterdam Management, Economie & Recht (Hogeschool Inholland) studeert, is zelf ook ondernemer. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf MediaMaker in Den Hoorn (Midden-Delfland).




Ingezonden persbericht