Politie Zeeland


O-8982-2004 Aanrijding in 's-Heer Arendskerke

Zaterdagavond rond 18.00 uur vond er op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 65-jarige automobilist uit Heinkenszand reed over de Nieuwe Rijksweg komende uit de richting van Heinkenszand.
Doordat hij niet zoveel mogelijk rechts hield kwam hij in aanrijding met de hem op dezelfde weg tegemoet komende 49-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.
Door de aanrijding draaide de auto van de 49-jarige man 180 graden.
De auto van de 65-jarige man kwam tot belandde in een sloot. Hierbij botste zijn auto tegen bloempotten en een houten speelhuisje die op het erf bij een woning aan de Nieuwe Rijksweg stonden.
Het speelhuisje viel om, en kwam terecht op de auto van de bewoner van het pand.
Er was alleen materiële schade.


O-8983-2004 Mishandeling

Zaterdagmiddag tussen 17.30 uur en 17.45 uur is een 18-jarige vrouw uit Goes aan de Populierenstraat in Goes mishandeld door drie mannen.
De vrouw fietste over de Populierenstraat in de richting van het centrum. Op de hoek Populierenstraat, Eikenlaan werd ze, zonder aanleiding, door drie onbekende mannen van haar fiets geduwd.
Vervolgens werd de vrouw door hen geschopt en geslagen. Ze hield aan de mishandeling blauwe plekken en kneuzingen over.
De politie verzoekt een groepje jongeren, die vermoedelijk getuige zijn geweest van de mishandeling en het drietal nog hebben aangeroepen, zich te melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.
Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden.


Z-8984-2004 Aanrijding in Terneuzen

Zaterdagavond rond 22.00 uur vond er op de kruising Bellamystraat, Frederik Edenstraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 60-jarige automobilist uit Berkel en Rodenrijs reed over de Frederik Eedenstraat komende uit de richting van de Zuiderparklaan.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende
25-jarige automobilist uit Terneuzen.
Door de aanrijding schampte de auto van de 60-jarige man de fiets van een 62-jarige man uit Terneuzen die op de kruising fietste.
Vier personen waaronder een 28-jarige man uit Utrecht (inzittende van de 60-jarige man), een 26-jarige vrouw uit Terneuzen (inzittende van de 25-jarige man) en een baby (leeftijd en woonplaats onbekend) zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Zij konden allen na controle het ziekenhuis verlaten.





Politie Zeeland