Politie Zeeland


W-8990-2004 Aanhoudingen in Middelburg

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur zijn een 29-jarige man uit Middelburg en een 23-jarige man (woonplaats onbekend) aan de Markt in Middelburg aangehouden.
De mannen zaten op een terras bij een horecagelegenheid aan de Markt in Middelburg.
Rond genoemd tijdstip werd hen, door personeel van de gelegenheid, verzocht het terras te verlaten (in verband met sluiten van het terras). Hierop vernielde het tweetal verschillende spullen (glazen etc.) en sloegen een personeelslid van de gelegenheid in het gezicht.
De 23-jarige man stond vervolgens tegen een fiets te schoppen. Beiden zijn aangehouden en konden, met een proces-verbaal op zak, later die nacht het politiebureau verlaten.

Z-8991-2004 Rijden onder invloed
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.35 uur is een 26-jarige automobilist uit Hulst aan de Ijzerenhandstraat in zijn woonplaats gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.


O-8992-2004 Rijden onder invloed

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.45 uur is een 23-jarige automobilist uit Tholen aan de Eendrachtsweg in zijn woonplaats gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.


Z-8993-2004 Aanhoudingen in Terneuzen

In de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.30 uur en 03.50 uur vond er in een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat in Terneuzen een opstootje plaats.
Tussen genoemde tijdstippen werden er bij een ruzie tussen een paar vrouwen (3 a 4) over en weer klappen uitgedeeld.
Een 19-jarige vrouw uit Axel werd hierbij met een flesje op het hoofd geslagen. Ze werd naar ziekenhuis de Honte gebracht waar een wond in haar hoofd werd gehecht.
In verband hiermee zijn een 18-jarige vrouw uit Middelburg en een 17-jarig meisje uit de gemeente Veere aangehouden.
De aanleiding voor de ruzie is nog onbekend.


O-8994-2004 Openbare dronkenschap

In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.45 uur is een 20-jarige man (woonplaats onbekend) aan de Lijnbaan in Goes aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De man zat op een bankje bij het station en reageerde niet. Toen de man uiteindelijk wakker werd viel hij voorover van het bankje.
Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.