Ingezonden persbericht

UF Solutions wordt VMware Authorized Consulting Partner

ZOETERMEER, 20040913 -- UF Solutions is door VMware aangesteld als VMware Authorized Consulting Partner. Deze status is een duidelijke erkenning van de kennis en expertise binnen de organisatie. UF Solutions is al geruime tijd VIP Reseller en investeerde eerder dit jaar in P2V training voor al haar consultants. De VACP status maakt het UF Solutions mogelijk om alle soorten diensten en producten van VMware te leveren.


Michael Hillewaert, Regional Manager Benelux VMware: "De bijzondere positionering van UF Solutions als hardware onafhankelijke technologiespecialisten maakt hen bij uitstek geschikt om als Consulting Partner voor VMware op te treden. De gebruikers kunnen rekenen op een waardevolle en geloofwaardige inzet van hoog gekwalificereerde VMware experts. Het verheugt mij hen als VAC Partner te mogen verwelkomen."

Maurice Smit, Directeur UF Solutions: "Virtualisatie is een sterk ontwikkelend marktsegment en biedt grote voordelen voor elke onderneming. Als onafhankelijke specialist biedt virtualisatie met VMware ons de mogelijkheid om ons op een waardevolle manier in te zetten voor onze partners en klanten. Het is prettig te merken dat een technologie zo direct in het verlengde ligt van de visie en missie van ons bedrijf."

VMware's virtuele infrastructuur verlaagt kosten van ICT door efficiënt en flexibel gebruik en beheer van hardware mogelijk te maken. Er kan snel en efficiënt worden ingesprongen op capaciteitsbehoeften. Met de Virtuele Infrastructuur kunnen nieuwe systemen en services eenvoudig worden toegevoegd en toegewezen hoeveelheden resources eenvoudig worden aangepast. De complete backoffice kan worden beschouwd als één pool van proces-, opslag- en netwerkcapaciteit.

Over VMware
VMware is een Amerikaanse softwareontwikkelaar en onderdeel van EMC (NYSE: EMC). VMware is marktleider op het gebied van virtualisatie software voor Intel systemen. Werelds grootste bedrijven gebruiken VMware oplossingen voor het vereenvoudigen van hun IT omgevingen, het maximaliseren van het rendement op IT investeringen en om snel te kunnen reageren op de wensen van de organisatie. VMware is gevestigd in Palo Alto, Californië, VS. Meer info op www.vmware.com

Over UF Solutions
UF Solutions biedt haar klanten innovatieve en baanbrekende technologieën, producten en expertise met een aantoonbare meerwaarde. UF Solutions is een gespecialiseerd automatiseringsbedrijf en als zodanig veelal complementair aan bestaande dienstverlening bij eindgebruikers en resellers. Al sinds 1997 is UF Solutions gespecialiseerd in Server Based Computing en een gewaardeerde partner van Citrix. Sinds 2003 is virtualisatie en VMware als specialisme toegevoegd. Meer info op www.ufs.nl

UF Solutions ­ Geloofwaardig Specialistisch