Politie Zeeland

Z-9021-2004 Aanhangwagen botst tegen geparkeerde auto
Maandagmiddag rond 13.35 uur is een aanhangwagen tegen een aan de Bogaardstraat in Aardenburg geparkeerd staande auto gebotst.
Een 44-jarige bestuurder van een bedrijfsauto met aanhangwagen uit Breskens reed over de Bogaardstraat komende uit de richting van Sint Kruis en gaande in de richting van Aardenburg.
Toen hij over een verkeersdrempel reed schoot de aanhangwagen los en botste tegen een rechts naast de weg geparkeerd staande personenauto.
Er was alleen materiële schade.

W-9022-2004 Vernieling auto

Tussen vrijdagavond 23.00 uur en zaterdagochtend 10.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond op het parkeerterrein op een kampeerterrein aan de Schelpweg in Domburg.
De rechter voorband werd lekgestoken. De schade bedraagt enkele honderden euro's.

O-9023-2004 Vernieling

Tussen zaterdagmiddag 15.00 uur en maandagochtend 08.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan verschillende panden aan de Havenkade in Bruinisse.
Bij twee gebouwen werden ruiten vernield en in een container werden TL-balken vernield. Het totale schadebedrag is nog onbekend.

Z-9024-2004 Aanrijding in Terneuzen

Maandagavond rond 18.05 uur vond er op de Kennedylaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtauto.
De 59-jarige bestuurder van de personenauto uit de gemeente Terneuzen reed over de Kennedylaan komende uit de richting van de Schuttershofweg.
Doordat de automobilist niet zoveel mogelijk rechts hield reed hij met het linker voorwiel op de middelgeleider en botste tegen een hierop staan verkeersbord.
De auto raakte hierdoor in een slip, draaide een kwartslag en kwam tot stilstand op de rijbaan bestemd voor tegemoetkomend verkeer.
De 38-jarige bestuurder van de vrachtauto uit de gemeente Hulst, die vanuit de richting van de sluizen kwam aanrijden, kon niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.



Politie Zeeland