Gemeente Krimpen aan den IJssel


Werkzaamheden aan de Krimpenerbosweg
Van maandag 13 september 09.00 uur (week 38) tot en met vrijdag 24 september 16.00 uur (week 39) van dit jaar zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de provinciale weg N 474, plaatselijk bekend als de Krimpenerbosweg, in de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Deze werkzaamheden zullen, omdat het een provinciale weg is, onder de verantwoordelijkheid van de provincie Zuid-Holland worden uitgevoerd.

De werkzaamheden aan de Krimpenerbosweg betreffen het verwijderen van het huidige asfalt, het verwijderen van verkeersdruppels, het plaatsen van een middengeleider en het opnieuw asfalteren.

Door bovenstaande werken zal de Krimpenerbosweg vanaf de provinciale weg N 210, plaatselijk bekend als Cornelis Gerardus Roosweg, tot aan de Vijverlaan afgesloten zijn voor al het doorgaande autoverkeer.

De (sport)accommodaties gelegen aan de Krimpenerbosweg zullen echter bereikbaar blijven. Dit zal de ene keer vanaf de Vijverlaan zijn en de andere keer vanaf de provinciale weg N 210. Dit wordt met behulp van tekstborden aangegeven.

De mogelijkheid bestaat dat ook in de nacht gewerkt gaat worden, waardoor overlast van geluid kan ontstaan. Wij vragen hierbij om uw begrip voor deze situatie.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u tijdens werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur contact opnemen met de provincie Zuid-Holland, heer M.D. van der Veer. Telefoon (070) 441 86 26.

Krimpen aan den IJssel