Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Unieke pianocursus voor volwassenen

Stichting Muziek Promotie Nederland organiseert samen met gediplomeerde pianodocenten en in samenwerking met Ypma Piano's een unieke pianocursus voor volwassenen. Op maandag 13 september 2004 start deze cursus in groepsverband. Met dit initiatief wil de stichting muziek maken stimuleren en de drempels voor het pianospelen verlagen. De cursus wordt gegeven in het pand van Ypma Piano's aan de Robijnstraat in Alkmaar.

Doelstelling van de cursus is om volwassenen in de gelegenheid te stellen het instrument spelenderwijs te leren kennen en pianospelen toegankelijk te maken voor iedereen die nooit les heeft gehad. De cursus -bedoeld voor iedereen die nog geen piano bezit- wordt gegeven in groepsverband en bestaat uit 10 lessen van één uur per week. Het accent ligt voornamelijk op het spelen.

Vooral voor volwassenen die er al jaren van dromen piano te kunnen spelen is deze cursus een ideaal platvorm. Cursisten hoeven niet te beschikken over enige kennis op gebied van spelen, noten lezen of muziek. Na de cursus worden vervolglessen aangeboden die naadloos aansluiten op de leerstof.

Voor meer informatie over de cursus kunt u terecht op www.pianocursus.nl of contact opnemen met Stichting Muziek Promotie Nederland, Mark Kruiver, 072-520 79 10

Ypma Piano's, Robijnstraat 5, Alkmaar (bedrijventerrein Boekelermeer naast MacDonalds).

E I N D E P E R S B E R I C H T

Originele foto is te verkrijgen als hoge resolutie foto 300 ppi via:

Gidappa!
Tel. 072 - 520 54 26
post@gidappa.nl

---- --