Gemeente Ten Boer

Stichting Senioren Computer Onderwijs Ten Boer (SSCOT) start nieuwe cursussen
Datum: 01-09-2004

In de week van 13 september a.s. wordt er gestart met nieuwe computerlessen voor 40-plussers. Voor deze verschillende cursussen kunnen nog voldoende cursisten worden geplaatst. Het gaat om de volgende cursussen:

1. beginnerscursus (Windows XP, internet en e-mail)
2. gevorderdencursus (Excel en Word)

3. cursus fotobewerking (Paintshop pro)

Iedere cursus kent maximaal acht deelnemers zodat u op een rustige manier de kans krijgt om de mogelijkheden van de computer te verkennen en verder te ontwikkelen.

De lessen worden op verschillende dagdelen gegeven in een leslokaal bij o.b.s. de Huifkar in Ten Boer. Naast het volgen van de lessen kunt u iedere dinsdagmiddag tijdens de 'inloopmiddag' onder deskundige begeleiding de lesstof oefenen (dit geldt ook voor ex-cursisten).

Aanmeldingsformulieren kunt u afhalen aan de balie in het gemeentehuis in Ten Boer.
Voor opgave en nadere informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Cor Dekens (secretariaat SSCOT) tel. (050) 302 2301.

Voor meer informatie kunt u ook bellen (050) 3028888 of mailen met Peter Mulder van de gemeente Ten Boer (p.mulder@tenboer.nl)

Nieuwe docenten en medewerkers technische ondersteuning:

In verband met de uitbreiding van de cursusactiviteiten is SSCOT op zoek naar nieuwe docenten en mensen die technische ondersteuning kunnen bieden. Heeft u interesse in één van deze functies of wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met Cor Dekens tel. (050) 3022301.