Gemeente Den Helder

07-09-2004
Vergaderingen

Maandag 13 september: raadscommissie Stadsontwikkeling en Beheer. Bij het samenstellen van dit bericht waren de agendapunten nog niet bekend.

Dinsdag 14 september: raadscommissie BPOV. Bij het samenstellen van dit bericht waren de agendapunten nog niet bekend.

Woensdag 15 september: raadscommissie Maatschappelijk Welzijn. Op de agenda staan onder andere de volgende agendapunten:
- stand van zaken Multicultureel Centrum

- brief van Stimulanz over het boekje Driemaal W in de gemeentelijke programmabegroting

- brief van de Stichting Dak- en Thuislozen Opvang over inkomstenderving.

Dinsdag 21 september: raadscommissie Educatie, Sport en Cultuur. Bij het samenstellen van dit bericht waren de agendapunten van de vergadering nog niet bekend.

U kunt bij de vergaderingen van de raadscommissie inspreken. Het maakt niet uit of dat onderwerp op de agenda staat. Uiteraard moet het wel over een thema gaan dat thuishoort in de desbetreffende vergadering.Tijdens iedere commissievergadering is voor spreekrecht in totaal maximaal een half uur beschikbaar. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering meldt u bij de griffie dat u wilt inspreken, telefoon (0223) 678105. Elke spreker krijgt vijf minuten het woord. Mochten er meer dan zes sprekers zijn, dan verdeelt de voorzitter van de commissie het halfuur evenredig onder het aantal sprekers.
U kunt niet inspreken over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep bij de rechter openstaat of heeft opengestaan. Ook kunt u het woord niet voeren over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen, als het op grond van artikel 9:1 van de Algemene Wet Bestuursrecht mogelijk is een klacht in te dienen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de griffie, telefoon (0223) 678105.

Donderdag 16 september: de vergadering van de Monumentencommissie gaat niet door.

De vergaderingen beginnen om 20 .00uurenwordengehoudeninhet stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20, tenzij anders vermeld. De volledige agendas kunt u nalezen op onze website (www.denhelder.nl) onder de rubriek Bestuur & Politiek/vergaderingen. U kunt de agenda's ook krijgen bij het Centraal Informatiepunt in het stadhuis, op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur, donderdags tot 19.30 uur.