Gemeente Helmond



WerkinUitvoering

Regelmatig onderhoud aan openbare wegen is noodzakelijk. Hier vindt u de actuele wegwerkzaamheden:

* Kruising bij spoorbrug van 13 september - 16 oktober afgesloten
* Deel Geldropseweg van 20 september 30 oktober afgesloten
* Herinrichting Kanaaldijk N-W

---

Kruising bij spoorbrug van 13 september - 16 oktober afgesloten In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de brug en vernieuwing van het wegdek is de kruising Heeklaan/Engelseweg/Kanaaldijk Noordwest/Kanaaldijk Zuidwest vanaf 13 september voor vijf weken voor alle verkeer afgesloten. Verkeer wordt via borden omgeleid.
---

Deel Geldropseweg van 20 september 30 oktober afgesloten Het gedeelte van de Geldropseweg tussen de Brandevoortsedreef en het Eindhovens kanaal is van maandag 20 september voor zes weken voor alle verkeer afgesloten. Dit in verband met asfaltering van de fietspaden en aanpassingen aan de weg. Verkeer wordt aan de hand van borden via de Brandevoortsedreef-Brugstraat-Industrieweg omgeleid.
---

Herinrichting Kanaaldijk N-W
Op maandag 21 juni 2004 starten de werkzaamheden t.b.v. de herinrichting van de Kanaaldijk N-W. Het betreft het gedeelte tussen de Eikendreef tot iets voorbij de Beatrixlaan.

Doelstelling van het project is om een koppeling te maken tussen de stadsdelen die oostelijk en westelijk van de Kanaaldijk liggen. Door gebruik te maken van gelijksoortige inrichtingselementen wordt deze koppeling onderstreept.

Na de herinrichting blijft de Kanaaldijk voor alle voertuigklassen toegankelijk. Er wordt wel gebruik gemaakt van snelheidsremmende maatregelen, waardoor de snelheid van de voertuigen wordt vertraagd.

Verder komen er in het wegprofiel fietsstroken van rood asfalt.

Naar verwachting gaat het gehele werk 8 maanden duren. Hiervoor zal de Kanaaldijk N-W over het betreffende werkvak ca. 6 maanden geheel worden afgezet. Het verkeer wordt omgeleid via de Julianalaan Europaweg Eikendreef. Verder wordt het vrachtverkeer vanuit Eindhoven richting Weert omgeleid via de Brandevoortse Dreef en de Heeklaan. Het vrachtverkeer vanuit sHertogenbosch richting Weert wordt bij Beek en Donk al omgeleid via de N279 - Wolfsputterbaan Rochadeweg.

Zie ook bijgevoegde routekaart.

De routes naar de winkels en de bedrijven die binnen het betreffende gebied zijn gehuisvest, worden via aparte verwijzingsborden aangegeven.