Gemeente Hoogeveen

10 september 2004
Start inschrijving voor Kroonzegel 2004
De jaarlijkse strijd om de Kroonzegel in de gemeente Hoogeveen barst maandag 13 september weer los. Vanaf die datum kunnen projecten worden ingediend voor deze leefbaarheidsprijs. De wedstrijd is bestemd voor bewoners, die zich in 2004 hebben ingezet voor de verbetering van de leefbaarheid in de eigen straat, buurt, wijk of dorp.

Enkele voorbeelden zijn: de aanleg van een nieuwe speelvoorziening, het verkeersveiliger maken van de straat, achterpadverlichting aanleggen, het realiseren van een JOP of het verbeteren van de sociale sfeer in de buurt door het houden van activiteiten. Bijna alles is mogelijk als het maar ten goede is gekomen aan de algemene leefbaarheid.

Het aanmelden van projecten sluit 3 december. Inschrijfformulieren en informatie zijn te krijgen bij de wijkteams Buurtbeheer in de wijken en de dorpen. De jury bestaat uit de leden van de Stuurgroep Buurtbeheer. De uitreiking van de Kroonzegel gebeurt in de burgerzaal van het gemeentehuis in Hoogeveen op maandag 24 januari 2005.