Gemeente Bladel


Inspraak bouwproject Heeleind te Bladel

Van 13 september tot en met 11 oktober 2004 is er gelegenheid om schriftelijk of mondeling te reageren op een bouwplan voor 1 vrijstaande woning en 11 patiobungalows met toegangsweg op het braakliggende terrein nabij Heeleind 15 te Bladel. Gedurende de inspraakperiode kunt u de tekeningen en de concept ruimtelijke onderbouwing van het plan bekijken bij de Centrale Balie in het gemeentehuis.

Het project

Het project bestaat uit 1 vrijstaande woning en 11 patiobungalows voor senioren. Deze nieuwbouw komt op het braakliggende terrein tussen het Heeleind en de Provincialeweg N284, rondom Heeleind 15 te Bladel. De vrijstaande woning en 3 patiobungalows komen aan het Heeleind. Voor de ontsluiting van de overige 8 patiobungalows wordt een doodlopende toegangsweg aangelegd. De woningen zijn bedoeld voor "senioren" en worden verkocht volgens het gemeentelijke uitgiftesysteem. De realisering van dit project gebeurt onder verantwoordelijkheid van W. van Doormalen te Bladel.

Inspraak en informatie

Het gemeentebestuur wil voor dit project vrijstelling verlenen op grond van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In het nieuwe bestemmingsplan Kom Bladel wordt voor dit project een passende bestemming opgenomen. Voordat de vrijstellingsprocedure start, krijgt iedereen gelegenheid om een inspraakreactie te geven op het plan.

De door de Welstandscommissie goedgekeurde tekeningen en de concept ruimtelijke onderbouwing liggen van 13 september tot en met 11 oktober 2004 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. In de informatieruimte in de hal van het gemeentehuis zijn de tekeningen opgehangen en wordt een maquette tentoongesteld. Tevens kunt u vanaf 15 september op www.heeleind.nl nadere informatie vinden over dit project.

Tot uiterlijk 11 oktober 2004 kunt u zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken. Een mondelinge reactie kunt u doorgeven aan de Centrale Balie. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA te Bladel.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer B. van Gerwen van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, tel. 361687.

Registratie belangstelling

Tegelijk met de inspraakprocedure vindt een registratie van belangstellenden plaats.