BUREAU PETER SCHUITEN
http://www.schuiten.nl

Shipmate hoofdsponsor van de Classic Yacht Regat

Shipmate Vlaggen heeft besloten als hoofdsponsor haar naam te verbinden aan het prestigieuze zeilevenement de Classic Yacht Regatta. Hierdoor ontstaat een natuurlijk huwelijk tussen een van de toonaangevende watersportevenementen van Nederland en een van de langst bestaande vlaggenfabrikanten van Nederland.

De Shipmate Classic Yacht Regatta is een internationaal zeilevenement voor klassieke jachten gebouwd voor 1962. Naast een serie zeil- en behendigheidswedstrijden vinden er ook activiteiten aan wal plaats, zoals een nautische markt in de vesting van Hellevoetsluis. De regatta is een tweejaarlijks feest voor de watersportliefhebber van de klassieke lijnen en andere geĂŻnteresseerde bezoekers. Door de hoofdsponsoring van Shipmate gaat het evenement de komende jaren uitgroeien tot een feest op het water en op het land. Dit sluit aan bij de wens van de gemeente Hellevoetsluis om een van de belangrijkste watersportplaatsen van ons land te willen worden.

Op 17 september wordt door de Stichting Dutch Classic Yacht Regatta en Shipmate Vlaggen het sponsorcontract ondertekend. Shipmate Vlaggen wordt daarmee voor zes jaar hoofdsponsor. De sponsoring door Shipmate Vlaggen maakt dat de uitvoering van het evenement de komende drie edities is gegarandeerd. De komende editie van de Shipmate Classic Yacht Regatta wordt gehouden van 28 t/m 31 juli 2005.

Shipmate Vlaggen heeft gekozen voor hoofdsponsoring omdat het bedrijf een sterke maritieme historie kent. Als modern bedrijf onderschrijft Shipmate de groeiambitie van de Classic Yacht Regatta en hoopt door haar betrokkenheid hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Als allround vlaggenbedrijf heeft Shipmate een sterke marktpositie in de watersport. Shipmate heeft naast de productie van vlaggen, reclamedundoek en tafelvlaggen een eigen service- en verhuurbedrijf. Het werkterrein van Shipmate is Europa met een productie-eenheid in Vlaardingen.