Heuvelrug 09.50 uur

Utrecht 13-09-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Verkeersongeval met letsel

LEERSUM Bij een aanrijding tussen een 41-jarige fietser uit Utrecht en een 44-jarige bestuurder van een personenauto uit Veenendaal op de Rijksstraatweg is zondag 12 september, om 13.25 uur, de fietser licht gewond geraakt.

De fietser reed aan de verkeerde zijde van de weg en botste met zijn racefiets tegen de zijkant van de personenauto aan. De man werd ter plaatse door ambulancepersoneel aan licht beenletsel behandeld.

Verdachte ontucht aangehouden

VEENENDAAL De politie van het district Heuvelrug heeft vrijdagavond op de kruising Brinkersteeg/Vliegezwam een 47-jarige inwoner van Ede aangehouden op verdenking van schennispleging.

Een bewoner van de wijk Petenbos-oost belde rond 18.45 uur de politie met de mededeling dat hij een schennispleger had gezien. Aan de hand van het signalement en de alerte reactie van politieagenten, kon de man enkele minuten daarna worden getraceerd en aangehouden. Na contact met de melder bleek dat hij de verdachte had herkend van een schennispleging, die zich vorig jaar had afgespeeld.

Uit telefonisch contact met de politie in Ede bleek dat de verdachte daar gezocht werd als verdachte in een ontuchtzaak. De man is vervolgens naar Ede gebracht.

De politie Ede als de politie in Veenendaal gaan gezamenlijk bekijken of de verdachte zich in de afgelopen jaren schuldig heeft gemaakt aan meerdere schennisplegingen in de omgeving.