Politie Drenthe

Maandagmorgen

Assen 13-09-2004

Auto te water
OOSTERHESSELEN Gisteravond belandde een personenauto in het water van de Verlengde Hoogeveensevaart. De 29-jarige uit Veenoord afkomstige bestuurder die in gesprek was met zijn medepassagier lette niet op de weg waarna het geheel kopje onder ging in het water. Beide kwamen met een nat pak en de schrik vrij.

Ongeval met letsel
ZUIDLAREN Gistermiddag vond er een aanrijding plaats op de Verlengde Stationsweg waarbij een 19-jarige motorrijder uit Annen aan zijn rug gewond raakte. Een 45-jarige autobestuurster uit Zuidlaren die uit de richting van de N34 kwam wilde op de Verlengde Stationsweg linksaf een inrit op rijden. Daarbij kwamen de motor en het voertuig met elkaar in botsing. De motor botste vervolgens tegen een achter de auto rijdende 48-jarige autobestuurder uit Vries. De 45-jarige autobestuurster uit Zuidlaren boste na de aanrijding tegen een op de Verlengde Stationsweg geparkeerde auto. De motorbestuurder is overgebracht naar het AZG.

Dronken in alcobrommobiel
NORG Een 61-jarige uit Norg afkomstige bestuurder van een brommobiel werd gistermiddag onder invloed aangetroffen op het Duinenpad. De man blies 770 ug/l. De man die zich zeer recalcitrant gedroeg tijdens de aanhouding kreeg hiervoor een dagvaarding. Tevens werd de man bekeurd voor verzet en belediging van de politie.

Auto gestolen tijdens voetbalwedstrijd
EMMER COMPASCUUM Een 31-jarige eigenaar van een personenauto kreeg gistermiddag de schrik van zijn leven. Na een door hem aan de Kijlweg gespeelde voetbalwedstrijd bleek zijn geparkeerde auto gestolen te zijn. De man deed aangifte van diefstal. Totale schade is ongeveer 20.000 euro.

Portier bij café door onbekende mishandeld
ROLDE Vannacht werd een 30-jarige portier van een café aan de Hoofdstraat door onbekenden in zijn gezicht geslagen. De man die binnen een ruzie wilde sussen werd aangevallen door een groep onbekenden. De politie onderzoekt de zaak.

Fietser overlijdt na ongeval
COEVORDEN Een 67-jarige fietser uit Coevorden is gisteravond ten val gekomen en in het water van het Stieltjeskanaal beland. De man werd door getuigen uit het water gehaald en gereanimeerd. De man, die mogelijk onwel is geworden, is later op de avond in het ziekenhuis overleden.

Ron Reinds verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 16.30 uur. Tel. 06-52528707