Lekstroom, 10.30 uur

Utrecht 13-09-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Uit de bocht

T GOY- Op zondagavond vloog een auto uit de bocht en reed de bestuurder door. Omstreeks 21.50 uur reed een auto over de Beusichemseweg. Kennelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur en reed een tuin van een woning in. De bewoner kwam naar buiten en zag dat een deel van zijn tuin was vernield. Hij ging in gesprek met de vier inzittenden van de auto om de schade te vergoeden. Kennelijk waren de mannen het hier niet mee eens en wilden wegrijden. De bewoner ging bij de auto staan maar de bestuurder reed toch weg. De bewoner moest opzij springen om niet aangereden te worden. De mannen verdwenen toen in onbekende richting. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Onder invloed

IJSSELSTEIN- Op zondagochtend werd een man na een korte achtervolging aangehouden. Omstreeks 04.45 uur zagen agenten een 22-jarige automobilist uit Nieuwegein rijden over de Ringoven. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij gedronken had en werd aangehouden. Hier had de man kennelijk geen zin in en rende vervolgens hard weg de aangrenzende tuinen in. De agenten gingen op zoek naar de man en hij werd in de laatste tuin aangetroffen. Toen hij zag dat hij gesnapt was klom hij over een schutting en stapte via het dak van een auto weer op de grond. De man wilde toen vervolgens weer wegrennen maar struikelde en bezeerde zijn knie. De man kon uiteindelijk worden aangehouden door agenten. Hij bleek teveel gedronken te hebben (gegevens nog onbekend). Tegen hem is proces-verbaal gemaakt.

Burenruzie

VIANEN- Op zondagavond ontstond een burenruzie. Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat buurtbewoners elkaar in de haren waren gevlogen op de Meester M C van Hallstraat. Agenten troffen op straat een aantal personen aan die elkaar aan het uitschelden waren.De politie kwam tussenbeide en de rust keerde weder. De politie heeft de zaak in onderzoek.