Rijn&Venen, 10.30 uur

Utrecht 13-09-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Onder invloed

MONTFOORT- Op zondagavond werd een man aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 21.40 uur werd een 37-jarige automobilist uit Montfoort gecontroleerd op de Heeswijk. Onderzoek wees uit dat de man teveel gedronken had en hij blies op het bureau 545 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Vernieler aangehouden

MAARSSEN- Op zondagochtend werd een man aangehouden nadat hij zich baldadig had gedragen. Omstreeks 06.50 uur zagen agenten dat een man onder invloed van alcohol over het Bisonspoor liep. De man had een wiel in zijn hand en hiermee sloeg hij tegen lampen aan in de garage. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Overval in Opsporing Verzocht

ABCOUDE- Vanavond zal in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht worden geschonken aan de overval gepleegd op een winkel aan de Hoogstraat in Abcoude op 10 augustus. Omstreeks 19.30 uur kwamen twee mannen de winkel binnen en bedreigden de winkelbediende en vroegen om geld. Een medewerker van de winkel werd bij zijn keel gegrepen. Een geldbedrag werd vervolgens uit een kassa gepakt en de overvallers verdwenen vervolgens weer. Ze reden weg met een Volkwagen Golf cabrio voorzien van linnen dak en lichtmetalen velgen.