Ingezonden persbericht


Nieuw: Go Rent de grootste pc- en laptopverhuurder van Nederland, gespecialiseerd in het leveren via derden

Hardware en netwerkvoorzieningen vanaf één dag te huur via resellers

Amsterdam, 13 september 2004 - Go Rent, een joint venture van Rentware en CKWhy, is een nieuw verhuurbedrijf dat via dealers pc's, notebooks en randapparatuur verhuurt. Maar ook servers, PDA's en (draadloze) netwerkinfrastructuren voor korte periodes. Go Rent beschikt over de grootste voorraad in Nederland en stelt deze indien gewenst binnen enkele uren vanaf bestelling beschikbaar aan dealers in Nederland. Naast de flexibele voorwaarden, garanties en mogelijkheden voor probleemloze verhuur, kan Go Rent ook zorg dragen voor de bijbehorende installatie en service - desgewenst onder de naam van de dealer. Hiermee is Go Rent ook dé aangewezen partner voor de verhuurders van apparatuur aan organisatoren van beurzen, congressen en andere evenementen.

Go Rent levert de pc's en notebooks vanuit diverse magazijnen in geheel Nederland en is daardoor in staat om binnen enkele uren te leveren. Het gaat hierbij om apparatuur van A-merken, met als belangrijkste leverancier op dit moment HP. Indien gewenst kan het bedrijf een volledige ICT-infrastructuur op locatie opzetten.

Go Rent is opgericht door Rentware en CKWhy, twee organisaties die beiden al 15 jaar actief zijn in de ICT-verhuurmarkt. Rentware heeft ruime ervaring met de levering van hoge volumes, terwijl CKWhy een brede expertise heeft met service in het indirecte kanaal. Beide bedrijven bundelen hun kennis, expertise, netwerk en mankracht om met Go Rent de beste dienstverlening te kunnen leveren. Hierbij staan de belangrijkste voorwaarden voor indirecte levering centraal: snelle en probleemloze levering en service, een gespecialiseerd partnernetwerk en een flexibele en klantgerichte instelling. Go Rent combineert dit met een aantrekkelijke prijsstelling en verregaande kostentransparantie. Op basis van zijn voorraad, partnerbestand en marktpotentieel is Go Rent de grootste verhuurder in Nederland.

"In de reseller-markt doen zich regelmatig mogelijkheden voor verhuur voor. Als reseller wil je probleemloos de order door kunnen zetten", zegt Rob Fenstra van Go Rent. "Go Rent speelt in op die behoefte met een service waarin we flexibiliteit combineren met snelheid en kwalitatieve apparatuur. Door ons landelijk netwerk van derde partijen kunnen we binnen korte tijd desnoods een volledig netwerk up-and-running hebben, volledig afgestemd op de behoefte van de huurder - met een aantrekkelijke marge voor de tussenpersoon."

Go Rent
Go Rent is een joint venture van Rentware en CKWhy. Het bedrijf verhuurt pc's, notebooks en randapparatuur, maar ook servers, PDA's en (draadloze) netwerkinfrastructuren voor korte periodes. Hiermee is Go Rent dé partner voor elke reseller die zonder zorgen verhuur als extra dienst wil aanbieden, en voor leveranciers bij beurzen, congressen of andere evenementen. Go Rent levert uitsluitend de nieuwste, hoogwaardige apparatuur van A-producenten, compleet voorzien van de benodigde software. Go Rent heeft 25 medewerkers en ruim 50 contractors.