Politie Zuid-Holland-Zuid

13/09 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

13-09-2004 - Persberichten District I

HUISELIJK GEWELD
DORDRECHT- Op de Troelstraweg is zondagmiddag 12 september een 51-jarige man aangehouden in de woning van zijn ex-vrouw. De man wordt ervan verdacht zijn vrouw en zoons te hebben mishandeld en bedreigd. De man is in verzekering gesteld.

VEELPLEGER AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Rapporteurs zagen zondagmiddag 12 september in het Weizigtpark een hun bekende veelpleger op een mooie fiets rijden. De fiets bleek gestolen te zijn. De man, een 36-jarige man uit Dordrecht, is aangehouden. Omdat hij bekend staat als veelpleger is hij in verzekering gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED
DORDRECHT- Op de Provinciale weg is zondagavond 12 september een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens rijden onder invloed. De man werd gecontroleerd omdat hij slingerend over de weg reed. Hij bleek dusdanig veel te hebben gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd.

DRUGSTOERISTEN AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Op maandag 13 september zagen agenten een Franse auto rijden op de A16 met een kapotte koplamp. Ze hebben de auto aan de kant gezet voor een controle. In de auto zaten twee twintigjarige Fransmannen, die al snel aangaven dat ze drugs bij zich hadden. Ze gaven een zakje marihuana af en gaven aan verder niets bij zich te hebben. Echter, de politiehond ontdekte in het achterportier nog eens 9 pakketten drugs met een totaal gewicht van ca. 3 kilo. De heren zijn ingesloten.

GESTOLEN BROMFIETSEN
DORDRECHT- Op de Wieldrechtse Zeedijk zijn zondagavond 12 september twee jongens uit Dordrecht aangehouden van 13 en 14 jaar oud. Zij reden op bromfietsen en deze waren bovendien gestolen.