Politie Zeeland


Z-9010-2004 Rijden onder invloed

In de Hulsterloostraat in Nieuw Namen werd maandag omstreeks 00.40 uur een 41-jarige automobilist uit de gemeente Hulst betrapt op rijden onder invloed.
De man had 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.


Z-9011-2004 Scooterrijder bekeurd

In de Wittebrugstraat in Kapellebrug kreeg een 17-jarige scooterrijder uit Terneuzen maandag om 08.30 uur twee bekeuringen.
Hij was niet in het bezit van een bromfietscertificaat en voerde op zijn scooter een verzekeringsplaatje van vorig jaar. De scooter is voor technisch onderzoek uit het verkeer genomen.


W-9012-2004 Aanhouding in Vlissingen

Op de Piet Heinkade in zijn woonplaats werd zondag om 20.12 uur een 22-jarige Vlissinger aangehouden wegens het vernielen van een autospiegel.
De Vlissinger had even daarvoor een woordenwisseling met de eigenaar van de auto, een 63-jarige plaatsgenoot, waarbij hij zich bedreigd voelde en vernielde daarna de autospiegel. Door beide Vlissingers werd aangifte gedaan.


W-9013-2004 Vlissingen


In de nacht van zaterdag op zondag werd een 17-jarige Vlissinger in een horecabedrijf op de Nieuwendijk in zijn woonplaats door een bekende enkele keren op zijn neus geslagen.

Er ging een woordenwisseling aan vooraf. De 17-jarige is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan.
In dezelfde nacht werden in de Nieuwstraat twee Vlissingers, waarvan verdere gegevens ontbreken, door enkele onbekenden zonder reden in elkaar geslagen. Ook deze twee werden in het ziekenhuis behandeld.


Z-9014-2004 Aanrijding in Hoek

Maandag om 08.00 uur vond op de kruising parallelweg / hoofdrijbaan op de Herbert H. Dowweg in Hoek en aanrijding plaats.
Een 40-jarige automobilist uit Hulst reed over de Herbert H. Dowweg, komende uit de richting van Hoek. Op de kruising sloeg hij linksaf en verleende geen voorrang aan een links, op het fiets/bromfietspad naast hem rijdende, 16-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.


Z-9015-2004 Autoradio gestolen

Tussen zaterdag 23.30 en zondag 11.15 uur werd uit een personenauto in de Madame Curiestraat in Terneuzen de autoradio gestolen.
De radio heeft een waarde van enkele honderden euro'.





Politie Zeeland