Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noord-West-Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NW-VELUWE


13 september 2004


EPE - Snelkraak in winkel


Onbekenden hebben in de nacht zondag op maandag in een supermarkt aan de Markt een snelkraak gepleegd. De daders gooiden maandagmorgen vroeg rond 02.30 uur met een trottoirtegel een ruit van de toegangsdeur in. Zij klommen over de balie, braken een kast open en namen een hoeveelheid shag en sigaretten mee.


VAASSEN - Brandje in slaapkamer


In een woning aan de Wilgenhof brak zondagmorgen in een slaapkamer een brandje uit. Een buurvrouw zag rond 09.00 uur rook uit het raam van de slaapkamer komen en waarschuwde de bewoners. De 29-jarige bewoner opende de deur van de slaapkamer en gooide een brandend matras naar buiten en begon met blussen. De bewoner kreeg hierbij veel rook naar binnen en raakte aan zijn rechtervoet gewond. Ambulancepersoneel bracht de man voor behandeling naar het Lukasziekenhuis. Buurtbewoners hebben tijdens de brand goed geholpen en brandweer en politie waren hierover zeer te spreken. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat een sigaret niet goed gedoofd was.


Ermelo - Man ingesloten na bedreiging


De politie heeft zondagavond een 55 jarige man uit Ermelo aangehouden nadat hij in een horecazaak aan de Stationsstraat de beheerder bedreigde met een mes en een wapenstok. De beheerder zag kans om de man te overmeesteren. De politie heeft de man aangehouden en voor ander onderzoek ingesloten. Het mes en de wapenstok zijn ion beslag genomen.



---- --