Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


13 september 2004


APELDOORN - Gewonden door aanrijding


Een 19-jarige vrouw uit Nijmegen en een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn raakten zondagmiddag op de Deventerstraat gewond door een aanrijding. De vrouwen zaten in de auto van een 51-jarige man uit Groesbeek die rond 16.40 uur voor het verkeer voor hem moest afremmen. Dit werd te laat gezien door een 26-jarige automobilist uit Zeist die achterop de auto van de automobilist uit Groesbeek reed. Een ambulance bracht de vrouwen met pijnklachten aan rug en nek over naar het Lukasziekenhuis.


APELDOORN - Pizzakoerier onderuit


Een 17-jarige Apeldoornse pizzakoerier ging zondagavond op de Arnhemseweg met zijn scooter onderuit. De jongen begon rond 19.00 uur te slingeren, verloor de macht over het stuur en kwam ten val. Ambulancepersoneel behandelde de jongen aan enkele schaafwondjes.


APELDOORN - Inbrekers bezoeken tuincentrum


Inbrekers hebben zondagavond het tuincentrum aan de Malkenschoten bezocht. De eigenaar van het tuincentrum hoorde rond 21.20 uur het alarm afgaan en waarschuwde de politie. Onderzoek wees uit dat de pui aan de achterzijde was opengebroken en dat een aantal vijverpompen klaar stond om meegenomen te worden. Er wordt echter niet vermist, het alarm heeft vermoedelijk de dieven verjaagd. De politie stelt een onderzoek in.


APELDOORN - Gewapende overval op cafetaria


Een onbekende man heeft zondagavond een cafetaria aan de Deventerstraat overvallen. De man kwam rond 22.30 uur de cafetaria binnen en bestelde iets te eten. Bij het afrekenen trok de overvaller een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, bedreigde de medewerker en eiste vervolgens geld. De medewerker gaf de overvaller een bedrag aan geld waarop deze er vandoor ging. De medewerker alarmeerde direct de politie die een onderzoek instelt.


APELDOORN - Politie houdt verdachte mannen aan


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Laan van de Mensenrechten twee mannen (21 en 24 jaar) uit Polen aangehouden die mogelijk van inbraken verdacht worden. De politie zag dat de mannen zich maandagmorgen vroeg rond 01.55 uur verdacht ophielden voor het NS-station. Bij onderzoek bleek dat de mannen in het bezit waren van inbrekersgereedschap. De politie bracht de verdachten over naar het politiebureau en sloot hen voor verder onderzoek op in een cel.


Einde berichten



---- --