Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


13 september 2004


TERWOLDE - Automobilist onder invloed


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Vaassenseweg een 23-jarige automobilist uit Cuijk aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man maandagmorgen vroeg rond 00.45 uur en constateerde dat hij alcohol gedronken had. De automobilist blies op het politiebureau een promillage van 0,6. Dit leverde hem een boete en een rijverbod van een uur op.


BRUMMEN - Diefstal van computerscherm

Onbekenden hebben zondagmiddag uit een bedrijf aan de Hazenberg een computerscherm gestolen. De daders sloegen rond 13.00 uur een ruit in en namen vanaf een bureau een zogeheten TFT-scherm mee. De politie stelt een onderzoek in.


STEENDEREN - Aanhangwagen met staal gestolen


Onbekenden hebben zondag bij een bedrijf aan de Nijverheidsstraat een aanhangwagen, geladen met ongeveer 2.500 km roestvrijstaal gestolen. Een 51-jarige werknemer van het bedrijf ontdekte zondag de diefstal en waarschuwde de politie die een onderzoek instelt.


ZUTPHEN - Politie sust onenigheid in trein


De politie heeft zondagmiddag in een trein op het NS-station een conflict tussen een passagiere en een conductrice gesust. De passagiere ergerde zich aan de houding van de conductrice die een opmerking maakte over een ongeldig plaatsbewijs. Volgens medepassagiers gedroeg de conductrice zich rustig en beheerst maar begon de passagiere te schreeuwen en de conductrice in haar eigen landstaal te bedreigen. De politie adviseerde de passagiere, indien zij dat wenst, een klacht tegen de NS in te dienen.


Einde berichten

---- --