Ingezonden persbericht


Landliebe breidt assortiment uit met vruchtenjams

Landliebe is al jarenlang een van de populairste merken in het koelvak van de Duitse supermarkt. Een belangrijk deel van het brede assortiment eersteklas producten dat Landliebe de consument biedt, wordt gevormd door de verschillende soorten vruchtenyoghurt. Een logische aanvulling hierop is het nieuwe assortiment jams. Het vakmanschap waarmee de Landliebe yoghurts worden gemaakt, wordt nu ook op de nieuwe jams toegepast. Hetzelfde vakmanschap waarmee Landliebe het fruit voor de yoghurt behandelt, wordt nu ook bij de productie van jam ingezet. Campina Duitsland heeft Obstbauern GmbH een licentie verleend om Landliebe jam te produceren en op de markt te brengen. Obstbauern is een dochteronderneming van Zentis, een van de grootste fruitverwerkende bedrijven van Europa.

De nieuwe Landliebe jams, verpakt in fraaie potten van 320 gram, zullen voor extra omzet gaan zorgen.. Ze zijn vanaf 1 september verkrijgbaar in vijf heerlijke fruitsmaken: aardbeien, abrikozen, frambozen, bosbessen en morellen.

Net als alle andere Landliebe producten voldoen ook de nieuwe jams aan de door Landliebe gegarandeerde kwaliteitsnormen. Dat betekent dat alleen het fruit van een selecte groep fruittelers wordt gebruikt. Voor jams vol met heerlijke stukjes fruit. Zacht en smeuïg, puur genieten. Net zelfgemaakte jam. De nieuwe jams bevatten 55 procent vruchten en smaken dus bijzonder fruitig. Bovendien wordt uitsluitend volgens traditionele recepten gewerkt.