SKYRADIO

Luisteraars Sky Radio 101 FM stellen nieuwe live-CD van Marco

Sky Radio 101 FM is opnieuw een grote samenwerking aangegaan met Marco Borsato i.s.m. Universal Music en The Entertainment Group. Nadat de partijen in maart van dit jaar een grote galapremiere van de DVD 'Zien' organiseerden in Tuschinski in Amsterdam, kunnen luisteraars van Sky Radio 101 FM vanaf vandaag zelf de nieuwe live-CD van Marco Borsato samenstellen.

'Zien, Live in de Kuip 2004' verschijnt op 15 oktober op DVD en is de
registratie van de succesvolle concerten die Marco Borsato deze zomer gaf in de Kuip. Op de DVD is de volledige show te zien, samen met ruim 45 minuten aan extra materiaal zoals unieke backstage beelden en een fotoreportage. Naast de DVD zal er ook er ook een DVD en CD-combinatie op de markt komen.

Luisteraars van Sky Radio 101 FM kunnen van 13 september tot 1 oktober op www.skyradio.nl aangeven wat hun vijf meest favoriete liedjes van Marco Borsato zijn. De liedjes die uiteindelijk de meeste
stemmen krijgen, zullen verschijnen op de live CD die gelijktijdig met de DVD in winkels zal komen te liggen.

Mensen die een stem uitbrengen maken automatisch kans op exclusieve kaarten voor de officiele release party van de DVD en CD,
op 14 oktober, ergens op een geheime locatie in Nederland.

Deze week verschijnt de nieuwe single van Marco Borsato. 'Wat Zou Je Doen' is live opgenomen in de Kuip en is een duet met de populaire rapper Ali B. De opbrengsten van de verkoop van deze single gaan naar War Child.

Meer info over de actie is te vinden op www.skyradio.nl en www.borsato.nl.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en op de kabel. Sky Radio 101 FM is de enige echte non-stop muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.