Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

13/09/2004

Holidaybreak Plc. verhuist Keykamp organisatie van Leiden naar Amersfoort

Holidaybreak Plc., moedermaatschappij van Eurocamp, Keycamp en Easycamp, heeft besloten om de Keycamp organisatie te verhuizen van Leiden naar Amersfoort. Keycamp zal daardoor vanuit dezelfde locatie worden gerund als de overige kantoren van Holidaybreak in Nederland, namelijk die van Eurocamp en Easycamp, onder directe leiding van algemeen directeur Dick Poortinga.

De komende drie maanden blijft Keycamp, onder leiding van directeur Leo Molewijk, als vanouds alle zaken vanuit Leiden behartigen. Zowel voor het zomerseizoen 2004 als het nieuwe seizoen 2005. Hoewel een exacte datum momenteel nog niet bekend is, zal het Keycamp merk vervolgens vanuit Amersfoort worden gerund.

Vooralsnog zal het vertrouwde Keycamp sales team ongewijzigd blijven en wordt gestreefd naar het behouden van zo veel mogelijk van de huidige medewerkers voor het team in Amersfoort.

Keycamp zal de komende jaren in ieder geval als zelfstandig merk blijven bestaan, waarbij als vanouds de nadruk zal liggen op de verkoop via de voor Keycamp zo vertrouwde reisbureaus. Het totaalpakket van topmerken versterkt, met Eurocamp, Easycamp en Keycamp gerund vanuit 1 locatie met alle schaalvoordelen van dien, het marktleiderschap van Holidaybreak in de sector verzorgde campingvakanties.