Wanadoo


---

Amsterdam, 13 september 2004

Schrijf je eigen droomverhaal of slaapverhaal en win!

Winnaar mag van Wanadoo met de hele klas op reis naar Het Land van Ooit

Ben je een verhalenverteller, iemand die nieuwe avonturen verzint en ben je tussen de vier en twaalf jaar oud, dan kun je bij Wanadoo een prachtige prijs winnen! Alle dromers en slaapkoppen kunnen een spannend, leuk, vrolijk of griezelig slaap- of droomverhaal verzinnen. Papa en mama mogen hun `Kleine Bazen' helpen bij het opschrijven. Wanadoo biedt de winnaar met zijn hele klas een dag avontuur aan in `Het Land van Ooit' in Drunen.

Het winnende verhaal krijgt bovendien een prominente plaats op de nog te lanceren website www.droomverhaal.nl die mogelijk gemaakt wordt door Wanadoo. Op deze website staan verhaaltjes voor het slapengaan uit alle culturen en werelddelen. Kinderen kunnen zo iedere dag een nieuw verhaal uitzoeken dat ze willen horen/voorlezen voor het slapengaan. Van spannende piratenverhalen tot romantische prinsessenavonturen, van mooie wereldverhalen tot leuke seizoensverhalen, het is allemaal te vinden op deze website.

Deelnemers kunnen via de Wanadoo-portal www.wanadoo.nl/droomverhaal hun verhalen vóór 1 oktober a.s. opsturen. Richtlijnen voor het droomverhaal zijn hier ook te vinden. De website www.droomverhaal.nl wordt in oktober 2004 in het `Kinderen zijn de Baas Café' in het Land van Ooit gelanceerd. De mooiste inzendingen worden op de site geplaatst. De winnaar van de verhalenwedstrijd zal met zijn hele klas aanwezig zijn bij dit flitsende feest.

Achtergrond www.droomverhaal.nl
Ter gelegenheid van de viering van 10 jaar internetervaring van Wanadoo werd de Wanadoo Positive Generation Award in het leven geroepen. Met de award wilde Wanadoo mensen laten nadenken over de rol en de toegevoegde waarde van internet. Esmée van Doorn uit Baarn en Floris Roubos uit Amsterdam wonnen de prijs met hun idee voor deze droomverhaal-website. Als hoofdprijs verzorgt Wanadoo de realisatie van de website van ontwerp tot en met uitvoering, ter waarde van 15.000 euro.

Over Het Land van Ooit
Welk kind droomt er niet van om één dag de Baas te zijn? Dat kan alleen maar in Het Land van Ooit! Dit Legendarisch Land zit vól verhalen en spannende avonturen. Op uw reis door Het Land van Ooit komt u Ridders en Jonkvrouwen tegen, Reuzen en Engerlingen, maar ook heuse televisiesterren als Kloontje het Reuzenkind en Sap de Aardwortel. En wat te denken van een ontmoeting met Bert en Ernie van Sesamstraat? Kom ook en geniet van vele Ooitvoorstellingen, -acts en ­shows waaronder het spectaculaire Riddertoernooi!
En waar kinderen de Baas zijn, is spelen natuurlijk volop mogelijk. Zoals springen en klauteren op reuzengrote springkussens en touwtrekken met Reus Ooit in Reuzenland, maar ook andere Ooitattracties zoals `Donderbal', `De Durfslurf', de spannende attractie `Het OpSlot!' en de allernieuwste educatieve doe-attractie `Energiek!' zorgen voor héél veel plezier voor kleine en grotere Ridders en Ridderinnen.
Voor verdere informatie, openingstijden en entreeprijzen zie WWW.OOIT.NL

Voor meer informatie over Wanadoo:
Wanadoo Nederland BV: Dianne Potters, Corporate PR Manager, telefoon: (020) 535 51 51, mobiel: 06-28 90 81 08, e-mail: dianne.potters@nl.wanadoo.com, website: www.wanadoo.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR: Armine Egberink, telefoon: (030) 656 50 70, e-mail: armine@lvtpr.nl

---- --