3 e persbericht van maandag 13 september 2004

indhoven 13-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto gestolen

Vanaf de Huijgenslaan is tussen zondag 14.30 en maandag 10.00 uur een groene Chrysler PT Cruiser met het kenteken 07-HL-BH gestolen. De sleutels van de auto werden door de dief verkregen door in te breken in een andere auto. Daar lagen de sleutels van de Chrysler in.

Eindhoven: Twee mannen met drugs aangehouden

Op de Kanaaldijk Noord zijn maandag om 15.10 uur twee Eindhovenaren van 48 en 36 jaar oud aangehouden. Zij zaten in een geparkeerde personenauto en bij controle bleek dat de 48 jarige man 22 bolletjes heroïne bij zich had. De ander was in het bezit van een bolletje van de harddrug. De heroïne is in beslaggenomen en de 48-jarige man is ingesloten. De ander is in vrijheid gesteld.

Beek en Donk: Bedrijfsauto gestolen

Maandag tussen 11.00 en 11.30 uur is vanaf Everbest een lichtblauwe Mercedes Benz bedrijfsauto met aanhanger gestolen. De bestuurder had de auto geparkeerd en de auto niet afgesloten. De sleutels lagen op de bijrijderstoel. De bestuurder was langs de weg bezig met werkzaamheden. De auto heeft het kenteken 93-BJ-RD.

Veldhoven: Auto na inbraak meegenomen

Bij een inbraak in een woning aan de Heerseweg is in de nacht van zondag op maandag een grijze Volvo S60 met het kenteken 88-NS-PP gestolen. De inbreker is mogelijk binnengekomen door de voordeur via de brievenbus open te maken. Binnen zijn de sleutels gepakt en daarmee is de auto vanaf de oprit weggenomen.