Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, maandag 13 september

Hoorn 13-09-2004 - 16.30 uur

Vrouw gewond na éénzijdig ongeval

Wognum, zondag 12 september 2004.

Zondagavond omstreeks 18.25 uur vond een éénzijdig ongeval plaats op de Rijksweg A7. De bestuurster van een personenauto, een 66-jarige vrouw uit Abbekerk, reed over genoemde weg en verloor door tot nu toe onbekende oorzaak de macht over het stuur. Zij raakte van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurster raakte hierbij gewond. Zij is met meerdere fracturen overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn en is daar opgenomen. Haar auto werd volledig vernield.

Rijden onder invloed van alcohol.

Hoorn, maandag 13 september 2004.

In de nacht van zondag op maandag, kort na middernacht, werd een 29-jarige man uit Hoorn aangehouden op het Keern. De man reed daar als bestuurder van een personenauto terwijl bij controle bleek dat hij alcohol had gedronken. Hij blies 620 ug/l. Dat is nagenoeg driemaal de toegestane waarde van 220 ug/l. Gezien dit hoge percentage werd het rijbewijs van deze bestuurder ingevorderd.

Inbraak woning

Hoorn, maandag 13 september 2004.

Maandag heeft de bewoner van een woning aan de Dal aangifte gedaan van inbraak in zijn woning. Deze inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Hoe men precies in de woning is gekomen is niet bekend. De bewoner mist een aantal waardepapieren, munten en kleingeld.