Ingezonden persbericht


InnoConcepts N.V.

Capelle aan den IJssel, 13 september 2004

DELTA LLOYD VERWERFT EEN 5% BELANG IN
INNOCONCEPTS N.V.

InnoConcepts is verheugd mede te delen dat Delta Lloyd heeft besloten een belang te nemen in InnoConcepts. InnoConcepts zal daartoe 670.000 nieuwe aandelen emitteren aan Delta Lloyd. Het belang van Delta Lloyd zal hierna meer dan 5% bedragen. Het totaal aantal uitstaande aandelen na emissie is 15.343.906.

InnoConcepts zal de extra geldmiddelen aanwenden voor herfinanciering en voor vervolg investeringen in de activiteiten I-Pac Technologies en InnoCleaning Concepts. Dit past geheel in de strategie van de onderneming zoals ook eerder bekend gemaakt.

PROFIEL INNOCONCEPTS

InnoConcepts is een marketingorganisatie die mondiaal een brug slaat tussen innovaties en de markt. InnoConcepts onderscheidt zich hiermee van financiële partijen, die vaak alleen kapitaal verstrekken, en commerciële partijen, die meestal onvoldoende infrastructuur bezitten om ruimte te geven aan innovaties. De ruime ervaring in de marketing van innovatieve producten en technologieën, de financiële slagkracht alsmede het uitgebreide netwerk geven InnoConcepts een aanzienlijk voordeel bij het realiseren van succesvolle marktintroducties.

InnoConcepts heeft onder meer vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland, de Verenigde Staten en Hong Kong. Verder heeft zij wereldwijd diverse partnerships met lokale partijen. Distributie en licensering van haar producten en technologieën vindt plaats naar tientallen landen.



InnoConcepts