Ingezonden persbericht


Onderzoeken vanuit nieuw gezichtspunt

Methoden en technieken van onderzoek is geschreven in een periode dat de rol van internet als middel om toegang te krijgen tot wetenschappelijke literatuur en onderzoeksgegevens het stadium van volwassenheid begon te krijgen. Dit feit, in combinatie met de beschikbaarheid van betrekkelijk goedkope en gemakkelijk toegankelijke mogelijkheden voor computerverwerking voor bijna iedereen, heeft belangrijke consequenties gehad voor het onderzoek van het bedrijfsleven . In dit boek gaan de auteurs in op het effectief gebruiken van versie-onafhankelijke analysesoftware en het internet bij het opzetten en uitvoeren van een bedrijfsonderzoek.

Met deze uitgave kan de lezer de kennis, het begrip en de nodige vaardigheden verkrijgen voor het uitvoeren van een onderzoek. De lezer wordt stap voor stap door het onderzoeksproces geleid waarbij tal van voorbeelden uit de praktijk het onderzoek tot leven brengen. Door de vele opgaven in het boek is het zeer geschikt voor zelfstudiedoeleinden.

De auteur
Mark N.K. Saunders doceert het vak onderzoeksmethoden aan de Oxford Brookes University Business School. Zowel Philip Lewis als Adrian Thornhill zijn verbonden aan het departement Human Resource Management van Gloucestershire Business School. De Nederlandse bewerking is in handen van J. Piet Verckens, hoofddocent aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen.

Boekinformatie

Titel : Methoden en technieken van onderzoek 3/e
Auteur : Mark N.K. Saunders, Philip Lewis en Adrian Thornhill ISBN : 90-430-0893-1
Uitgever : Pearson Education Benelux
Imprint : Prentice Hall
Pagina's : 544
Prijs : E39,95
-----------------------

---- --