Time : 4:02:08 PM
Date : Tuesday, September 14, 2004
Sender Name: SEBECO

CHAOS AANPAKKEN MET GESTROOMLIJNDE INFORMATIE

SEBECO, call- en contactcenter uit Gent, stelt haar nieuwe dienstverlening "EMYPOINT" voor. Deze dienstverlening ondersteunt de externe communicatie van bedrijven en overheden bij rampen, ongevallen, productiefouten en andere noodgevallen.

Deze dienstverlening kadert in de voortdurende behoefte van imago-opbouw en imagobehoud, welke ondernemingen ook bij crisissituaties moeten blijven invullen. Een essentieel element hiervan is correcte en accurate antwoorden geven op concrete vragen van het grote publiek.

De opgezette dienstverlening kent aan de abonnee een individueel
0800-nummer toe. Via dit 0800-nummer zal de dienstverlening bij een aangemelde noodsituatie 24/7 met de buitenwereld communiceren en dit volgens de instructies van de getroffen onderneming. Deze instructies worden bij voorkeur bij de inschrijving gegeven, maar tijdens de operatie kan worden bijgestuurd.

De technische infrastructuur die de dienstverlening ondersteunt is een multichannel-communicatie platform, wat inhoudt dat niet alleen telefonische oproepen worden beantwoord maar ook elke andere moderne communicatievorm kan worden geïntegreerd in de opgezette communicatiestroom ( bv.: e-mail, sms, fax, ... )

In de service zitten vervat: het op voorhand gepersonaliseerde 0800- nummer, de specifieke training van een team van tele-operatoren, de rapportering (identiteitsgegevens, de frequent gestelde vragen FAQ, de overige algemeen ingewonnen informaties via de oproepen) en de communicatie zelf. Dit alles wordt aangeboden in een interessante abonnementsformule.

Het besef dat dergelijke service noodzakelijk is en ook integraal deel uitmaakt van de uitstraling en kwaliteitsniveau, groeit langzaam maar zeker.

'De eerste 24 uur zijn van cruciaal belang', aldus Ingrid Walry C.E.O. van SEBECO, 'want dan moet u een antwoord zien te geven op de wie-, wat-, waar- en wanneer-vragen. De tweede 24 uur moet u de waarom-vragen tackelen en uitleg geven hoe het is kunnen gebeuren. Tijdens een derde 24 uur gaan de media zelf op zoek naar informatie indien die niet of onvoldoende voorhanden is. Hieraan mag geen giswerk of improvisatie te pas komen, alle informatie moet duidelijk zijn uitgelijnd,- daar zijn alle partijen mee gediend, zowel bedrijf of instantie, betrokken gedupeerden, pers en alle geïnteresseerden in de berichtgeving daaromtrent.'
EMYPOINT beoogt exact aan deze eisen te voldoen. Aan de hand van een vooraf uitgekiende vragenlijst, is er in het contactcenter voldoende relevante en concrete informatie ter beschikking over de opdrachtgever om de eerste lijnsopvang onmiddellijk op te starten. Van daar af worden inlichtingen en informaties continu uitgewisseld tussen opdrachtgever en contactcenter zodat de gegevens up-to-date en concreet zijn op elk moment.
De volgende fase is een evoluerend proces van communicatie en informatie-uitwisseling. Enkel relevante antwoorden en argumenten horen thuis in een degelijk scenario. EMYPOINT is volledig operationeel sinds 1 juli 2004 en maakt er volop werk van haar klantenbestand verder uit te bouwen.

Perscontact:
Jean-Paul Feys
tel: +32 9 223 32 40
e: mail: jean-paul.feys@sebeco.com).

SEBECO is het call- en contactcenter dat in 2002 de actviteiten van het callcenterhotel van France Telecom te Gentbrugge overnam en van daaruit haar inmiddels 17-jarige ervaring verder ten dienste stelt van de markt. SEBECO NV, Kerkstraat 106 te 9050 Gentbrugge (info@sebeco.com - tel.: 09/223.32.40 - fax.: 09/ 233.34.78)