BMG NEDERLAND

K3 binnen op eerste plaats mega album top 100

De Wereld Rond, het nieuwe, bij uitlevering al met platina bekroonde album van K3, komt deze week op de eerste plaats van de Mega Album Top 100 binnen. Het is daarmee het vierde album van de meidengroep dat vanuit het niets op de eerste plaats belandt. Voor de dames van K3 betekent het hun vijfde achtereenvolgende albumnummer-1-hit in Nederland. Ook de vier vorige albums Alle Kleuren (2000), Tele-Romeo (2001), Verliefd (2002) en Oya Lélé (2003) behaalden de eerste plaats. Hiermee levert K3 opnieuw het onomstotelijke bewijs veruit de meest populaire kinder-act te zijn. In de afgelopen vijf jaar zijn van K3 meer dan drie miljoen CD's en DVD's verkocht in de Benelux.

Op de nieuwe CD neemt K3 de luisteraars aan de hand van 13 nieuwe liedjes mee op een muzikale reis rond de wereld. Zo zijn er liedjes geïnspireerd door bijvoorbeeld Ierland, Marokko en Spanje. Het album bevat de hit 'Liefdeskapitein' en de nog te verschijnen single 'Superhero'. Dat liedje is te horen in de bioscoopfilm 'K3, En Het Magische Medaillon', die op 29 september in première gaat.

Karen, Kristel en Kathleen komen in oktober nog een keer terug in Nederland, om extra voorstellingen te geven in Zwolle, Breda en Eindhoven. In de show zijn uiteraard liedjes te horen van de nieuwe CD.