Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amersfoort, 4 maart 2003

Donn B. Parker keynote spreker op seminar Informatiebeveiliging

Op 14 september 2004 organiseert ITSMF in samenwerking met het NGI Beveiliging, GvIB, Platform Informatiebeveiliging, NOREA en ISACA het seminar Informatiebeveiliging. Op dit seminar zal Donn B. Parker als keynote spreker optreden.

Donn B. Parker is een bekende op het gebied van informatiebeveiliging. Hij is in het verleden verbonden geweest aan het Stanford Research Instute en onder meer grondlegger van de Britse security-richtlijn BS7799, één van de oprichters van I-4 en schrijver van het boek 'Fighting computer crime'. Daarnaast heeft hij onder meer de makers van de films Sneakers en Wargames geadviseerd op computer(security)gebied. Op het seminar zal hij een presentatie geven onder de titel 'What's wrong with information security and how to make it right'. Enkele stellingen die hij daarin zal verdedigen en toelichten zijn "Security awareness is less than useless without motivation" en "Security must become a part of job performance and not in conflict with job performance".

Het seminar Informatiebeveiliging geeft een overzicht van de ontwikkelingen op dat vakgebied anno 2004. Thema's die op 14 september zeker aan de orde komen zijn nieuwe wet- en regelgeving, meetbaarheid c.q. aantoonbaar maken van IB-maatregelen, wat zijn verantwoorde investeringen, nieuwe bedreigingen en de laatste technische ontwikkelingen. Deze dag is met name interessant voor functionarissen die op tactisch en strategisch gebied bezig zijn met (de organisatie van) informatiebeveiliging.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie neemt u contact op met Gerbrig Reitsma, marketing & communicatie ITSMF op 033 - 4543176. itSMF
Postbus 667
3800 AR Amersfoort
tel: 033 - 4543170
fax: 033 - 4543123
URL: www.itsmf.nl