MediaPlaza


DIT SEMINAR
Introductie
Seminar e-HRM: Wat zijn uw vragen? Introductie

Seminar e-HRM: wat zijn uw vragen?


14 september: de dag van de antwoorden

Introductie

Uw HRM- en P&O-beleid zijn de komende jaren aan grote verandering onderhevig als u de vele voordelen van ICT wilt benutten. Wie de concurrentie voor wil zijn, zal moeten bijblijven, ook als het gaat om Human Resource Management en Personeel en Organisatie.

Groeiende strategische functie
Uw medewerkers zullen steeds meer klassieke administratieve taken van de HRM'er overnemen dankzij ICT. Denk aan e-Learning en aan e-HRdevelopment. De HRM'er zal zich moeten oriënteren op een binnen de organisatie. De mogelijkheden en voordelen van e-HRM liggen voor het oprapen.

Op het seminar e-HRM op 14 september beantwoorden wij al uw vragen. Dit seminar biedt inzicht in actuele ontwikkelingen en toepassingen van e-HRM. Topsprekers gaan in op vragen zoals: "Welke voordelen heb ik met e-HRM?", "Hoe implementeer ik e-HRM optimaal?" en "Welke gevolgen heeft e-HRM voor het takenpakket van de e-HRM'er?". De focus ligt op De Mens, De Middelen en Het Proces van e-HRM. Onderwerpen op dit seminar zijn: e-Recruitment,Business-to-Employee/Self Service concepten, e-HRDevelopment), e-learning/'blended learning', e-HRM via ASP (Application Service Providing).

Wat zijn uw vragen?
Op het seminar e-HRM op 14 september staan van 10.00 tot 17.00 uur de antwoorden op uw vragen centraal. Voor meer informatie over dit seminar en het opgeven van uw vragen, kunt u contact opnemen met Elco van Staveren: elco.vanstaveren@mediaplaza.nl, telefoon: 030-2914132.