Gemeente Stein


Wijkbezoek Meers op dinsdag 14 september
30-08-2004

Op dinsdag 14 september brengt het college van B&W een bezoek aan de wijk Meers om samen met de bewoners van gedachten te wisselen over de problemen en kansen van de wijk.

Meers is een hechte gemeenschap die ingeklemd ligt tussen de Maas en het Julianakanaal. De kern heeft een bloeiend verenigingsleven en inwoners die sterk betrokken zijn bij het wel en wee van hun gemeenschap. Dit blijkt uit een zeer actieve dorpsraad die betrokken is bij de gebeurtenissen in en rond de kern Meers.

De agenda voor het wijkbezoek wordt door de bewoners zelf vastgesteld. De bewoners hebben van de gemeente een brief ontvangen waarin ze konden aangeven waarover men met het college wilde praten. Uit de ontvangen reacties wordt de agenda samengesteld. De agenda wordt volgende week gepubliceerd.

Iedereen wordt vanaf 19.30 uur verwacht in zaal "de Hoorn" te Meers. De avond zal duren tot ca. 22.00 uur. Het college hoopt veel bewoners van de wijk te mogen ontmoeten om samen met hen te praten over hun woonplek en daarna samen aan de slag te gaan om problemen op te lossen.