MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Uitnodiging Persconferentie Night of the Proms

Delft, 31 augustus 2004

NIGHT OF THE PROMS 2004

UITNODIGING PERSCONFERENTIE

Dinsdag 14 september - 16.00 uur
Ahoy Rotterdam
Lounge 1 & 2 in Ahoy Plaza
Rotterdam

Night of the Proms, het jaarlijks terugkerende muziekfestijn wordt dit jaar gehouden van 17 november t/m 30 november. Niet alleen de unieke en aanstekelijke combinatie van klassiek en pop, maar ook de onnavolgbare sfeer die door het publiek en de muzikanten wordt gecreëerd, dragen bij tot de grote populariteit van dit evenement.

Tijdens deze dertien shows in Ahoy' wordt wederom een topprogramma gepresenteerd.
De hoofdact is niemand minder dan Joe Cocker, de man achter monsterhits als With A Little Help From My Friends, You Are So Beautiful, Unchain My Heart en You Can Leave Your Hat On. Eén van Nederlands meest toonaangevende bands, Van Dik Hout, ziet de Night of the Proms als een eervolle en unieke afsluiter alvorens hun voor 2005 aangekondigde sabbatical year ingaat. De band zal o.a. bekende hits als Stil In Mij en Alles Of Niets met het grote symfonieorkest ten gehore brengen. De Newyorkse Jamaicaan Shaggy brengt iedereen aan het dansen met nummers als Oh Carolina, Boombastic, It Wasnt Me en Hey Sexy Lady. Tenslotte is er de Roemeense virtuoos Damian die dit jaar de panfluit in de schijnwerpers zet in Rotterdam. En natuurlijk zijn de vaste waarden, het symfonieorkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur, ook weer van de partij.

Bij deze willen we u van harte uitnodigen aanwezig te zijn bij de persconferentie van de Night of the Proms op dinsdag 14 september in Ahoy Rotterdam.

Wij maken hiervoor gebruik van Lounge 1 en 2, op de 1e verdieping van het hoofdgebouw, Ahoy Plaza (dit is de hoofdingang en die is rechts van de ingang van de zaal).

Uiteraard zijn de organisatoren van de Night of the Proms aanwezig bij de persconferentie. Zij zullen de show nader toelichten en het hebben over de veranderingen in het kader van de restyling van het evenement. De klassieke gast van dit jaar is er ook. Damian, de jonge en begenadigde panfluitist die elke klanknuance uit één van de oudste instrumenten ter wereld kan toveren. Ook Robert Groslot, de dirigent van het orkest en koor is aanwezig. Kortom, al uw prangende vragen over de Night of the Proms 2004 kunt u op dinsdag 14 september stellen om 16.00 uur in Rotterdam. Na afloop van de persconferentie serveren wij u bij de borrel een voorproefje van de catering die tijdens de Night of the Proms wordt geserveerd in het VIP-dorp.

Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken verzoeken wij u vriendelijk bijgaand antwoordformulier uiterlijk 8 september a.s. per fax te retourneren naar: 015 2133896 of per e-mail naar maaike@mojo.nl.

Met vriendelijke groeten,
Maaike Peys

ANTWOORDFORMULIER

PERSCONFERENTIE NIGHT OF THE PROMS 2004 - 14/09/04

Naam:.................................................................
---

Medium:

---


---

Adres: ......................................................
---

Postcode: ............................ Plaats:
---

.......

Tel.:
........-.................... Fax: ..........-................... ....

e-mail: ......................................................
---

... komt met ......... personen naar de persconferentie van de Night of the Proms - editie 2004 - op 14 september 2004 om 16.00 uur in Ahoy Rotterdam Plaza.

... is verhinderd op 14/09/04, maar wenst wel de persmap te ontvangen.

PSE Holland
Postbus 3121
2601 DC Delft
Tel: 015 2121980
Fax: 015 2133896
Email: maaike@mojo.nl

31 aug 04 14:31