Gemeente Den Helder

07-09-2004 Herfstkriebels: nieuwe tentoonstelling in Groene Poolster

In De Groene Poolster gebeuren vreemde dingen. Nu de herfst in aantocht is hebben de vrienden van kabouter Karlein Klein geen tijd meer om te spelen. Karlein voelt zich daarom eenzaam en is verdrietig. Hebben haar vrienden misschien last van herfstkriebels? Bezoek het speelbos van De Groene Poolster en help Karlein! De tentoonstelling is ontwikkeld voor de groepen 1 tot en met 4 van het basisonderwijs.
Het huis van Karlein en haar speelbos worden geopend op 14 september om 13.30 uur door de heer B.J.J. van Loon, manager van de gemeentelijke afdeling Onderwijs, Welzijn en Sport. Daarbij is groep
1/2b van de Trimaran aanwezig. Wilt u de tentoonstelling buiten schooltijd samen met uw kind(eren)bezoeken? U bent op werkdagen na schooltijd van harte welkom tot 16.30 uur. In de herfstvakantie kunt u terecht van 10.30 tot 16.30 uur.
De tentoonstelling blijft tot 26 november. Locatie: De Groene Poolster, Pasteurstraat 6. Voor informatie kunt u bellen naar 0223-67 8470 of kijken op de website www.groenepoolster.nl.