Gemeente Waterland


Dinsdag 14 september opent het nieuwe postkantoor zijn deuren in de supermarkt Komart-de Wit aan de Graaf Willemlaan in Monnickendam. Dit postkantoor vervangt de tijdelijke vestiging van het TPG Post Servicepunt aan de H. Reyntjeslaan. In dit nieuwe postkantoor kunt u terecht voor het volledige assortiment producten en diensten van TPG Post en de Postbank.

Na de sluiting van het postkantoor in 2003 was er nog geen ondernemer gevonden die een postkantoor in zijn/haar winkel wilde exploiteren. Omdat het gemeentebestuur echter van mening is dat voor het behoud van de leefbaarheid in Monnickendam (en Waterland) een postkantoor met een volledig dienstenpakket onontbeerlijk is en heeft hij dan ook sterk gemaakt om deze te realiseren. Na intensief overleg heeft Postkantoren B.V. in de Komart een partner gevonden voor een nieuw postkantoor.

Het nieuwe postkantoor biedt een volledig assortiment. Alle producten en diensten van TPG Post zijn verkrijgbaar, inclusief postbussen. Ook allerlei financiële zaken van de postbank kunt u hier voortaan regelen. Daarnaast zijn er diverse andere producten te koop, zoals Staatsloten, mobiele telefoonkaarten, openbaar vervoersbewijzen en cadeaubonnen. Er wordt binnenkort een giromaat geplaatst.