Binnensticht, 09.30 uur

Utrecht 14-09-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Bedreigen met wapen

ZEIST- Op maandagmiddag vond er een bedreiging plaats waarbij een wapen was getoond. Omstreeks 17.40 uur kreeg de politie de melding dat een 27-jarige man (woonplaats onbekend) was bedreigd met een vuurwapen door een man. Dit zou hebben plaatsgevonden op De Clomp. Deze man is na de bedreiging weer weggegaan.

Agenten keken uit naar de man en een 14-jarige jongens werd later op de Couwenhoven aangetroffen. Hij werd aangehouden maar bleek na onderzoek niets met de zaak te maken te hebben. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Onder invloed

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op dinsdagochtend 01.10 uur werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Agenten controleerden de 29-jarige automobilist uit Driebergen-Rijsenburg op de Nijendal. Hij rook naar alcohol en op het bureau blies hij 450 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeerscontrole

DE BILT- Op de Biltse Rading en de Groenekanseweg werd maandagmiddag tussen 14.00 tot 15.00 uur een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 16 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden met te hoge snelheid, niet dragen van de autogordel en het niet kunnen tonen van het rijbewijs.