Ingezonden persbericht

Content blijft een moeilijk punt voor het MKB

100% Puur en WSI Webexperts gaan strategische samenwerking aan

NAARDEN, 20040914 -- 100% Puur en WSI Webexperts kondigen deze week een strategische samenwerking aan. Door deze bundeling kunnen beide bedrijven de servicegraad naar het MKB verhogen. WSI blijft actief op het gebied van webdevelopment en grafische vormgeving terwijl 100% Puur zich richt op de inhoud van een website en de communicatieve kracht.


"De inhoud, zowel qua actualiteit als opbouw van een MKB website, laat soms te wensen over. Dat is een gemiste kans," aldus Judith Huisman, van 100% Puur. Een ondernemer heeft vaak een goede visie op hoe het Internet zijn bedrijf kan ondersteunen. Maar zij zijn minder in staat om dit in de juiste 'webtaal' te vertalen. Soms door gebrek aan tijd of door onvoldoende ervaring op dit terrein. De tekstschrijvers kunnen aan de hand van de door WSI geleverde analyses samen met de ondernemer een goede flow door de tekst maken.

Voor WSI Webexperts betekent deze samenwerking eigenlijk de formalisering van een langere samenwerking. "Natuurlijk riepen wij elkaars hulp regelmatig in. Maar nu gaan we ook actief elkaars diensten aanbieden," meent Tim Pellens Consultant bij WSI Webexperts. WSI denkt hiermee het diensten portfolio verder uit te breiden en de positie in het MKB te versterken. Met name wordt hiermee ingespeeld op de toenemende behoefte aan goede en flexibele content.

Om de introductie van de samenwerking kracht bij te zetten zijn de komende maanden een aantal activiteiten gepland. Het eerste is het aanbieden van de content-scan aan het MKB, in de periode van oktober tot en met december 2004. Er worden verschillende workshops gehouden waar de aansluiting van prospect en content nader wordt belicht, maar ook de relatie met zoekmachines en content wordt toegelicht. Voor nadere informatie hierover kunt u zich wenden tot content@wsiwebexperts.nl

100% Puur is de voortzetting van een jarenlange ervaring op het gebied van PR en communicatie.100% Puur is een bewuste keuze om op een flexibele manier met de creatieve essentie van het communicatievak bezig te zijn.


WSI Webexperts behoort bij de meest toonaangevende Internet Service Organisaties en is het snelst groeiende Consultancy Netwerk ter wereld. Met meer dan 900 partners in 87 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgen.

Door het toepassen van WSI's Modular Development Technology(MDT), zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit. Onze ontwikkelcentra rond de wereld maken gebruik van het code depot dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Kijk voor meer informatie op www.wsiwebexperts.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketing@wsiwebexperts.nl


WSI Webexperts
I www.wsiwebexperts.nl
T 035 - 6781599
F 035 - 6946629

100% Puur
Judith Huisman
E: judith@100procentpuur.nl
T: 035.5267083
M: 06.53831316




Ingezonden persbericht