Ingezonden persbericht

Puur design voor dynamische wereldburgers

Vivano serie Keramag onderstreept individualiteit

ROSMALEN, 20040901 -- Modulair badkamerconcept voor individuele inrichting / Optimaal comfort, ook in kleine ruimten / Puur, helder design, geïnspireerd op de dynamische levensstijl van stadse 'wereldburgers' / Vuilwerend keramiekglazuur KeraTect® voor duurzaam onderhoudsgemak en briljante glans /


De badkamerserie Vivano van Keramag geeft individualiteit de ruimte. Met een grote keuze aan wastafels en meubels biedt Vivano vele mogelijkheden voor een inrichting die exact aansluit op eigenzinnige wensen en eisen. Ook in de kleine badkamer, dankzij de slimme, ruimtebesparende vormgeving.

Dynamiek
Met Vivano krijgt de badkamer een pure, eigentijdse sfeer die aansluit op de individuele levensstijl van de moderne wereldburger die verder kijkt dan de eigen landsgrenzen. Het design van Vivano kenmerkt zich door 'de kunst van het weglaten'. Zwierige ronde vormen zijn gecombineerd met streng geometrische belijningen. Dit schept een sfeer van eigentijdse dynamiek met een internationale, stadse sfeer. De dynamische vormentaal komt in het bijzonder tot uiting in de wastafels.

Combineren
Vivano biedt ongekend veel combinatiemogelijkheden voor een inrichting naar individuele wens. Met een keuze uit drie wastafels in de grootten 60 x 43 cm, 65 x 47 cm en 70 x 49 cm, sifonkappen van keramiek of edelstaal, wastafelonderkasten en wastafelbladen, closets en bidets met afneembare zitting of zitring. Speciaal voor de wat kleiner bemeten badkamer zijn er ruimtebesparende, asymmetrische hoekwastafels met bijpassende onderkast of met een sifonkap in actueel rvs. De hoekwastafels bieden veel aflegruimte voor accessoires en benodigheden en bieden optimale bewegingsvrijheid. Alle wastafels zijn naar wens te voorzien van het onzichtbare afvoer- en overloopsysteem 'Clou', voor een strak uiterlijk zonder storend overloopgat.

Meubels
Ook qua meubels is Vivano niet zuinig in keuzemogelijkheden. Er zijn diverse wastafelonderkasten met één of twee deuren, of met een praktische klapdeur. Ook zijn er wastafelbladen voor een opstelling in diverse varianten (afleggedeelte links, rechts of aan weerszijden), verschillende lichtspiegels en een fraai vormgegeven kolomkast. Zo biedt deze modulaire serie ongekende vrijheid voor het realiseren van een individuele indeling met doordachte voordelen voor maximaal comfort en opbergruimte.
De meubels zijn gemaakt van gelamineerd hout in een eigentijdse lichtgrijze, zijdematte kleur met een fraai decor. De deuren zijn van transparant mat glas met een matte aluminium omranding. Door het matte glas blijven de opgeborgen accessoires vaag zichtbaar, wat zorgt voor een bijzonder effect.
De serie wordt gecompleteerd met closets en bidets (staand of hangend) in hetzelfde pure design met zwierig ronde en strakke lijnen.

Vuilwerend en glanzend
Ook voor optimale hygiëne en onderhoudsgemak biedt Vivano belangrijke meerwaarden. De closetzitting is afneembaar, voor een eenvoudige, grondige reiniging. En alle keramische elementen kunnen naar wens worden uitgevoerd in het speciale, vuilwerende keramiekglazuur KeraTect®. KeraTect® vereenvoudigt het schoonmaken van de keramische producten aanzienlijk. Er zijn geen specifieke 'onderhoudsregels' om de vuilwerende werking en de sprankelende glans duurzaam te behouden. Een innovatieve oplossing voor mensen die hun schaarse vrije tijd liever besteden aan de leuke dingen in het leven.




Ingezonden persbericht