Gemeente Reimerswaal


Oproep voor belangstellenden voor de resterende kavel bouwgrond in de woonwijk De Knol II in Kruiningen

In de kern Kruiningen is nog 1 kavel bouwgrond beschikbaar in de woonwijk De Knol II. De beschikbare kavel ligt aan de Lorentzhof 10. De oppervlakte van deze kavel bedraagt 699 m2. U kunt zich voor de bovenstaande kavel nog aanmelden als belangstellende.

De bouwgronduitgifte vindt plaats op basis van een gewogen loting. Elke belangstellende heeft één lot als basis. Voor elk volgend volledig kalenderjaar dat u bent ingeschreven ontvangt u een extra lot, waarmee uw kansen dus toenemen. U kunt zich voor maximaal drie kernen inschrijven als belangstellende.

Om lichtvaardige inschrijvingen te voorkomen heeft de raad in 2001 besloten tot het invoeren van een inschrijfgeld. In 2004 is het inschrijfgeld 107,10 per kern. Voor verlenging van inschrijving wordt jaarlijks een bedrag van 21,40 gevraagd. U kunt zich nog uiterlijk tot en met maandag 20 september 2004 laten noteren als belangstellende voor deze bouwkavel. Indien u niet geïnteresseerd bent in bovenstaande kavels, maar wel in bouwgrond in Reimerswaal dan is het ook mogelijk om u te laten inschrijven voor een kavel bouwgrond in Reimerswaal.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de gemeentelijke website: www.reimerswaal.nl, onder balie, product bouwgrond, uitgifte. Wilt u zich laten registreren als belangstellende voor bouwgrond dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Kerbusch van de afdeling Ruimtelijke Economische Ontwikkeling. Haar doorkiesnummer is (0113) 395 298.
(Geplaatst op: 14-09-2004)